zondag 29 juli 2012

Birthday Card & Gâteaux au Citron

Gisteren had ik een gezellige knutselmiddag met mijn moeder en heb ik onderstaande kaart gemaakt.
De achtergrondjes zijn geëmbost. Met stempels heb ik de roze cirkels gemaakt en daarop weer een stempel met rood. Op de middelste cirkel heb ik een steentje geplakt en tot slot een gefeliciteerd-stans op de kaart geplakt. Het is een beetje een simpele kaart geworden qua stijl. Maar ik ben toch wel blij met het resultaat! 


's Avonds heb ik nog een citroencake gebakken, volgens Frans recept. Ik heb hem nog niet geproefd, maar hij ruikt heerlijk! Straks bij de koffie gaan we hem aansnijden.


Verder heb ik vandaag een actief dagje op het programma. Eerst een stuk fietsen met vriendlief en vanavond weer hardlopen met mijn zusje. We zijn al bij les 5 van 28 met onze Start To Run, dus voor we het weten rennen we vijf kilometer zonder stoppen haha!

Fijne zondag nog en tot blogs!

Liefs,

Linda



vrijdag 27 juli 2012

Happy Birds

Wat een weer hè? Al moet ik stiekem zeggen dat ik het wel even lekker vind ter verkoeling. Maar dan moet het niet te lang duren, want ik blijf toch echt een zonliefhebber!

Hier heb ik nog een vrolijk kaartje om te laten zien: lekker kleurrijk en blije vogeltjes! 




Het bloemige oplegkaartje dat ik gebruikt heb, komt van Action. De lilakleurige lijn is van papier van Bunny Bo met daaroverheen een breed lint. Wat vrolijke stansjes erbij, een touwtje om het vogel- 'schilderijtje' op te hangen en een grote strik om het af te maken!


Morgen heb ik weer eens een ouderwets knutseldagje met mijn moeder, maar dan mag zondag de zon weer goed gaan schijnen!

Fijn weekend!

Liefs,
Linda



zondag 22 juli 2012

Twee labels

Wat een mooi weer is het! Daar heb ik dan ook met volle teugen van genoten vandaag! Ik ben samen met vriendlief naar Scheveningen gefietst (ruim 20 km vanaf hier), daar lekker wat gedronken en daarna weer terug gefietst. Ik ben echt trots op onszelf! Misschien word ik toch nog sportief, vanavond ook nog hardlopen met mijn zusje (voor de tweede keer). We volgen een hardloop programma op ons iPod. Als we alle lessen gehad hebben, zouden we 5 km zonder te stoppen moeten kunnen lopen. Ik ben benieuwd! We gaan ons best doen.

Maar waar ik natuurlijk voor blog is deze twee labels die ik nog niet had laten zien. 

De eerste is gemaakt van zandkleurig karton met daarop een oplegkaart van Boekenvoordeel. Verder had ik dat vogeltje nog over van een 3D-vel, dus die kon mooi hier op. Dan nog de koraalrode letters en bloemetjes erop, een bijpassend lintje en klaar :).


Dit tweede label is gemaakt van papier van Marianne Design. Het cirkel is van papier van Boekenvoordeel, evenals het kantrandje en de groene parels. Het 3D-plaatje is uit oma's knutseldoos.


Dat was het weer voor vandaag. Ik ga nog even van de zon genieten op ons heerlijke balkon! Fijne zondagavond nog allemaal en tot blogs!

Liefs,

Linda

donderdag 19 juli 2012

Lift Challenge Labelkaart

Door de Lift Challenge werd ik geïnspireerd om deze kaart te maken, en doe natuurlijk ook mee aan de wedstrijd! Ik heb het liften helemaal te pakken! Verslavend! Erg leuk!

De kaart lijkt op de foto misschien wat somber van kleur, maar in werkelijkheid is hij wat vrolijker (of het komt door mijn computerscherm). Als achtergrond heb ik achtergrondpapier van Action gebruikt, op een donkerblauwe basiskaart. Ook het blauwe bloemetjespapier waar de label van gemaakt is, is van Action. De vlindertjes heb ik via Sweetly Scrapped en zijn uitgeprint. Ze zijn er in allerlei kleuren te vinden!


Op de zogeheten 'Fishtail Strip' heb ik Hoera-stickers geplakt (eerst ieder op een eigen donkerblauw papieren blokje).


Liefs,

Linda

woensdag 18 juli 2012

Hexagon

We zien ze steeds vaker terug in kaarten: hexagons, ofwel de zeshoek. Nu heeft Dutch Card Lovers daar dus een challenge mee bedacht, waaraan mijn kaart dus ook mee doet.

Hier vind je de mal die ik ook gebruikt heb voor de vorm van mijn kaart, wel zo gemakkelijk! Ik heb achtergrondpapier gebruikt van Bo Bunny Country Garden en van mijn KaiserCraft blok. De vlinders komen ook uit de KaiserCraft.


Nog een mooie strik erop en wat groene blaadjes en klaar was mijn kaart! Omdat het een enkele kaart is heb ik er ook nog een standaardje bij gemaakt in dezelfde kleur als de basiskaart.


Liefs, 

Linda

Knotsgekke Kaartendagen

Wie wil dat nou niet? Naar de Knotsgekkekaartendagen? en dan ook nog GRATIS!!!
Zaterdag kan je meedoen aan de wedstrijd, daar kun je maar liefst 2 vrijkaartjes winnen!! op www.kaartenuitdagingen.blogspot.com
maar wil je extra kans maken, dan kun je via 
ook nog 2 vrijkaartjes winnen!

Inspiratie opdoen op creatieve zomerbeurs!Vrolijke kramen, inspirerende workshops en demonstraties, nieuwe technieken en uiteenlopende materialen. Je vindt het allemaal op de Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen! Deze groots opgezette hobbybeurs is voor zowel beginners als ervaren kaartenmakers en scrappers een echte aanrader.In deze zomereditie is er speciale aandacht voor découpage, een techniek waarbij met (scrap)papier uiteenlopende 3D objecten verfraaid worden. Op het gebied van scrappen komen ook zomerse fotocollages uitgebreid aan bod. Daarnaast is er op de beurs al volop aandacht voor het kerstthema. Alles voor het maken van de mooiste kerstkaarten vind je hier.De Knotsgekke Kaarten- én Scrapdagen kun je op twee locaties bezoeken. Van 23 t/m 25 augustus in de Brabanthallen in Den Bosch of op 30, 31 augustus en 1 september in de IJsselhallen in Zwolle.Prijzen en infoDe toegangsprijs voor deze beurs bedraagt € 7,50 p.p. Voor kinderen (4 t/m 12 jaar) is het € 5,00 p.p., incl. deelname aan workshops én een verrassingstasje. Kinderen t/m 3 jaar gratis. Mannen in gezelschap van een vrouw mogen gratis naar binnen.Meer informatie over de beurs is te vinden op:www.knotsgekkekaartendagen.nl

zondag 15 juli 2012

Vakjeskaart

Mijn oma knutselt niet meer (zoveel), dus mijn moeder en ik mochten tussen haar spulletjes kijken en uitzoeken wat we wilden hebben. Heel wat mooi papier (zoals dit reliëfpapier) hebben we meegenomen. Ook had oma een hele verzameling 'kartel'-scharen, waaronder deze boogjesschaar! Ik vond hem zo schattig, het maakt een soort postzegelrandje. Ook had oma al heel wat geknipte 3D-plaatjes! Ik ga binnenkort een kaart voor haar maken met haar spulletjes erin verwerkt, om haar te bedanken voor al deze spulletjes!

Maar nu eerst dus deze kaart:


Het grijze papier heb ik dus geknipt met een kartelschaar en daarop heb ik verschillende papiertjes van mijn lievelings-KaiserCraft-blok. Verder heb ik nog een vlinder gebruikt welke ik geprint had (via Sweetly Scrapped), knoopjes, een vlinderponsje en een houten bloemetje. De letters L O V E heb ik ook geprint en via internet gevonden.

Hier zie je nog wat stukjes van de kaart van dichtbij:


Met deze kaart doe ik mee aan Challenge 23 Alles Mag van De Creatieve Zebra.

Liefs,

Linda

vrijdag 13 juli 2012

Vintage Vlinder

Zoals de meesten van jullie ben ook ik in de zomermaanden wat minder actief op freubelgebied. Wel heb ik deze kaart gemaakt voor de tante van mijn vriend.


Het is een vintage vlinder kaart geworden. Met houten vlinders van Xenos en een mooie vlinderstans die ik via Marktplaats heb. Verder ben ik gek op het achtergrondpapier van Kaisercraft en de schattige kantrandjes van Boekenvoordeel!

Hieronder zie je nog wat details van de kaart. Ik heb de vlinderafbeelding trouwens met twee kruisjes vastgenaaid, alleen zie je dat niet heel goed op de foto.


Ondanks de misschien wat rustigere zomermaanden, blijf ik zeker knutselen, dus laat mijn blogje niet in de steek :).

Fijn weekend!

Liefs,

Linda


vrijdag 6 juli 2012

Mijn Versie voor de Lift Challenge

Deze kaart heb ik gemaakt aan de hand van de Lift Challenge #20. Dit is de eerste keer dat ik eraan mee doe, maar ik moet zeggen: het is leuk! Eigenlijk is het idee dat je een kaart na maakt, maar dan met je eigen papier en spulletjes. Zo krijg je dus op één kaart, heel veel variaties. En hier dus de mijne:


Het papier komt van Action, de kleine houten bloemetjes van Xenos, de grote van de hobbybeurs. De stempel is van Boekenvoordeel.

Kijk ook eens op Het Lift Challenge Blog voor de creaties van anderen!

Fijn weekend alvast!

Liefs,

Linda

woensdag 4 juli 2012

Fishes in the Sea

Ik ben gek op visjes. Heb ook, totdat ik op mezelf ging wonen, altijd een aquarium gehad. Altijd wel wat te zien! In deze kaart heb ik wat lieve visjes verwerkt. Verder heb ik het achtergrond papier van Boekenvoordeel gebruikt, helemaal in nautische stijl. Het randje van het oplegvel heb ik versierd met pearl drops en schelpjes (zelf gevonden op het strand!). 


Hier nog wat details:


Met deze kaart doe ik mee aan:
- Challenge 1 Nautic van Live and Love Crafts 
- Challenge 5 Ronde kaart met Kleurtjes van Ge-We-Hobbychallenge
- Challenge 17 Summer/ Vacation van Simply Create Too
- Challenge 3 Zomer van Crealing
- Challenge 123 Zomer van Elke Kaart een Feestje

Morgen staat er weer een knutselavondje met mijn moeder gepland. Heb er zin in!

Liefs,

Linda

zondag 1 juli 2012

Sunflower

Pff ik kom de laatste tijd niet echt veel meer toe aan freubelen en bloggen. Maar hier is weer een creatie van mij :)! Lekker vrolijk, passend bij het zonnetje buiten!


De gele achtergrond is van Bo Bunny, de strook overdwars is van Kaisercraft. De afbeeldingen van de zonnebloemen heb ik op internet gevonden. Het embleem waarop ik birthday wishes gestempeld heb, komt ook uit mijn Bo Bunny blok. Dan nog wat vrolijke bloemenponsjes en een strik en stans ter versiering.


Nou, hopelijk lukt het me deze week (en de weken daarna natuurlijk ook) om weer wat meer te freubelen (of het weer moet nou echt HEEL goed worden, dan weet ik daar ook wel raad mee).

Liefs,

Linda