donderdag 19 juli 2012

Lift Challenge Labelkaart

Door de Lift Challenge werd ik geïnspireerd om deze kaart te maken, en doe natuurlijk ook mee aan de wedstrijd! Ik heb het liften helemaal te pakken! Verslavend! Erg leuk!

De kaart lijkt op de foto misschien wat somber van kleur, maar in werkelijkheid is hij wat vrolijker (of het komt door mijn computerscherm). Als achtergrond heb ik achtergrondpapier van Action gebruikt, op een donkerblauwe basiskaart. Ook het blauwe bloemetjespapier waar de label van gemaakt is, is van Action. De vlindertjes heb ik via Sweetly Scrapped en zijn uitgeprint. Ze zijn er in allerlei kleuren te vinden!


Op de zogeheten 'Fishtail Strip' heb ik Hoera-stickers geplakt (eerst ieder op een eigen donkerblauw papieren blokje).


Liefs,

Linda

5 opmerkingen:

 1. Je hebt zeker de smaak te pakken en je hebt helemaal door wat liften is! Ik vind je kaart dan ook super gelukt! Leuke vlindertjes heb je geprint! Leuk dat je weer met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gedaan Linda. Goeie lift! Mooi geembost label!
  Bedankt dat je weer meedoet.
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je het liften zo goed pakken hebt. De lift is prima gelukt inderdaad! Leuk, die speelse vlindertjes! Dank weer voor je deelname!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk kaartje!

  Groetjes Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Linda, je kaartje is leuk geworden, joh! Leuk die vlindertjes die zo langs de rand fladderen.
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda