zaterdag 22 september 2012

Eerste kerstkaart van 2012

... althans, mijn eerste kerstkaart van 2012. Want wat heb ik alweer een mooie creaties langs zien komen in Blogland en op Pinterest!
Ik moest mezelf inhouden tot na mijn vakantie, dat was de afspraak die mijn moeder en ik maakten. En het klinkt gek, maar het is nu extra leuk om ermee aan de slag te gaan, hihi!

Vandaag hadden mijn moeder en ik dus onze eerste kerstkaartenknutselmiddag!

Nou, dit is hem dan:

Het gebruikte designpapier komt van Trekpleister. Ik ben gek op de kleurencombi: bruin/grijstinten gecombineerd met mintgroen. Weer eens wat anders! De stempelafdruk en de stans heb ik via Marktplaats verkregen, evenals de kerstvlokken (die had ik nog van vorig jaar liggen). Ik heb de kaart afgewerkt met Pearl Drops. Hieronder nog een ingezoomde foto, waarop je ook goed kan zien dat ik kleine pearl drops op de rand van de cirkel gezet heb.


Deze kaart doet mee aan de volgende challenges:
- Challenge 8: Kerstkaart in niet-traditionele kleuren van Hobby Vision

Behalve geknutseld hebben we ook nog even geshopt. Uiteraard wel voor knutselspullen, anders zou ik jullie er niet mee lastig vallen ;). Heerlijk om even bij Action en Boekenvoordeel tussen de nieuwe kerstknutselspullen te struinen, zoeken en graven. En dit is het resultaat:



Van links naar rechts: decoratiesetjes in kerstthema (0,85 euro, Action), kerst design papier (1,79 euro per blok van 32 vellen, Action), plakparels (0,89 euro, Action), glitterlijm (1,49 euro, Boekenvoordeel), clearstamps (0,89 euro, Action... al stond er op het vak 1,35 euro maar dat is alsnog geen geld!), opbergzakjes (2,49 euro voor 100 stuks, Boekenvoordeel). 

Ik heb geen aandelen in deze bedrijven, maar ik wilde gewoon even reclame maken in jullie voordeel ;). Zo veel spullen voor zo weinig geld. Daar kun je je geen buil aan vallen! Mijn moeder en ik hadden vier design papierblokken en hebben deze gedeeld. Van elk design zitten er namelijk 4 blaadjes in een blok. Hier nog even het papier van dichtbij. Zitten echt veel leuke designs tussen vind ik!


Nou dat was hem weer even. Ik had nog een andere kaart ook gemaakt, maar daarvan volgt de foto binnenkort!

Liefs en tot snel,

Linda



4 opmerkingen:

  1. je kaartje is erg mooi geworden.
    ook heb je leuke inkopen gedaan

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt alvast een mooie start gemaakt! Nog veel plezier met je aankopen.
    Liefs, Myriam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie eerste kerstkaart. Heerlijk he, om de goedkope winkels te plunderen. Ik ben uit zelfbescherming nog niet naar de Action geweest. ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk kaartje, Linda! En wat een leuke spullies heb je gescoord, top! Veel plezier ermee, maar dat gaaat vast wel lukken :o)

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.