zaterdag 16 februari 2013

Love Always

Welkom Sietske! Leuk dat je mijn volger bent geworden. Dat zet de teller op 50! Gaaf zeg dat nu al zoveel crea-mensen mijn creaties in de gaten houden :).

Voor mijn lieve mannetje had ik dit kaartje gemaakt, voor Valentijnsdag. Hij moest wel een beetje romantisch worden, maar niet te meisjesachtig. Dat vond ik best moeilijk! Volgens mij vond hij hem goed gelukt, al zegt hij van bijna al mijn creaties dat ze mooi zijn.. dus ja, of dat nou geloofwaardig is ;).


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart bruin
- Designpapier: Boekenvoordeel
- 3D-sticker: Action
- Plaksteentjes

Deze kaart is gebaseerd op onderstaande sketch van 4 Crafty Chicks en doet daar ook mee aan de challenge:

De rest van het Valentijnscadeau:
(waar ik stiekem zelf ook plezier van hoop te hebben als hij er iets uit maakt)


Ennnn wat is een weekendje weg zonder shoppen? En wat is shoppen zonder even binnen te spieken bij Boekenvoordeel? Hier dus de buit, hihi:


Onwijs leuke stempels met fiets/ luchtballon/ auto, designpapier op A4-formaat van één van mijn favoriete lijnen van Boekenvoordeel, (de Birthday-clearstamps heb ik via Marktplaats gekocht),  dan nog twee nieuwe paperpads met heerlijk vrolijke en hippe kleuren, bijpassende knoopjes en kantrandjes en dan nog wat plakranden die meer passen bij het A4-papier!

Fijn weekend nog!

Liefs,

Linda

4 opmerkingen:

  1. Hi Linda,

    Dat ziet er weer leuk uit. En dat boek ik zo'n goed idee! Ik denk niet dat het effect heeft bij mijn vriend, maar een poging wagen kan altijd.

    Wat heb je weer leuke dingen gekocht. Ik ben vooral heel benieuwd wat je met het boekenvoordeelpapier gaat doen! Ik heb het zelf ook, omdat de kleurtjes me ontzettend aanspreken, maar ik vind het lastig om er echt iets mee te doen, omdat de motiefjes vrij druk zijn. Misschien ga ik vanmiddag nog eens een poging wagen.

    Fijne dag!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thanks for playing our sketch challenge at 4 Crafty Chicks, nicely done!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love the colors you used and the incredible take on our sketch. A truly fantastic monochromatic card. Thank you so much for sharing your wonderful inspiration with us at 4 Crafty Chicks.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Awesome card! Thanks for joining us at 4 Crafty Chicks this week for our sketch challenge...

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.