dinsdag 29 juli 2014

Vakjeskaart #7 - Bloemig

Ik schreef al eerder dat ik gek ben op vakjeskaarten. Het geeft altijd zo'n leuk effect vind ik. Ik probeer dan ook steeds om vakjeskaarten iets specialer te maken dan de reguliere 3x3. De ene keer lukt dat beter dan de andere :). Ik vind onderstaande best leuk gelukt. Nu ik hem uitgemeten heb, zal ik binnenkort nog wat kaarten op deze manier maken.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart zandkleurig
- Designpapier: Action
- 3D sticker: Action
- Stempel 'gefeliciteerd': Nellie Snellen - LILA005
- Plakparels: Action


Inmiddels zijn we nog steeds erg druk met klussen in ons nieuwe huis. We hebben gepland om over circa 5 weken te verhuizen. Nog even kiezen op elkaar dus en dan hebben we ook een prachthuis en alles naar ons zin! Het harde werken zal in dit geval zeker beloond worden!

Zie ook: 

Vakjeskaart #6
Vakjeskaart #5
Vakjeskaart #4
Vakjeskaart #3
Vakjeskaart #2
Vakjeskaart #1

Liefs,

Linda

5 opmerkingen:

 1. Hij is leuk geworden!! 'k Heb dat papier ook liggen en er nog niks mee gedaan, wie weet ga ik ook aan de slag met je vakjes ;). Succes met klussen, als het goed is zie je het steeds mooier worden!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo en bedankt voor je reactie op ons blog om vrijkaarten te winnen. Nog veel succes met het klussen in je nieuwe huisje straks, en ook al een eigen hobbykamer ingericht...dat zou mooi zijn, graag zie ik je in Den Bosch op de kaarten dagen tot die tijd nog veel klus plezier, en misschien ben jij straks wel de 1 van de winnaars voor het vrijkaartje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk zeg! Ik houd ook wel van die vakjeskaarten! Succes met klussen!
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook heel handig voor restjes, leuk zo!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vakjes kaartjes zijn inderdaad altijd erg leuk. Zeker deze van jou met de mooie papierkeuze! Erg leuk ook dat je andere formaten van vierkantjes/rechthoekjes hebt gebruikt!
  Succes nog met de laatste klus klussen......zal niet meevallen met het warme zomerweer!
  Groetjes Mary

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.