donderdag 14 augustus 2014

Opkikkertje #4 - Happy Colors

Toen ik afgelopen week bij Nadine een kaart zag met een hexagon, moest ik gelijk aan mijn eigen zeshoek-stans denken die lag te verstoffen: tijd om 'm weer eens te gebruiken! En dat lieve opkikkertje gecombineerd met het vrolijke nieuwe papier van Eline, maakt me heel vrolijk!


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart fuchsia
- Designpapier: Eline's Fresh Flowers
- 3D-plaatje: Eline's Opkikkertjes
- Stempel 'n opkikkertje: Eline's Opkikkertjes EC0113
- Stempel pijltjes: Stampin' Up - Show & Tell 2

Verder heb ik nu niet zoveel te melden, behalve dat het aftellen tot onze vakantie is begonnen! Nog 2 weken werken en dan lekker 3 weken vrij. In die weken moet er wel verhuisd worden, maar ik houd ook vast genoeg tijd over om te freubelen! 

Maarrr... eerst donderdag naar de Knotsgekke Kaartendagen in Zwolle! En als klap op de vuurpijl heb ik een vrijkaartje gewonnen via ZieZo Knutsels!
Wie van jullie gaat er ook heen?

Zie ook:
Opkikkertje #3
Opkikkertje #2
Opkikkertje #1


Liefs,

Linda

3 opmerkingen:

 1. Heel mooi kaartje Linda, lieve kleurtjes!!!! Ja het aftellen kan beginnen!!! leuke dingen in het verschiet. En met een vrijkaartje naar Zwolle....bofferd!....veel plezier
  lieve groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje Linda! Het kikkertje en het papier zijn super! Geniet van de beurs, ik had ook een kaartje gewonnen, dus ik kan ook gaan, maar dan naar Den Bosch. En nog heerlijk aftellen dan heb je vakantie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schattig kaartje heb je weer gemaakt! En leuk dat je een kaart hebt gewonnen. Voor mij is het te ver om naar een van de beurzen te gaan anders was ik er misschien ook wel naar toe gegaan. Het lijkt me ontzettend leuk om een keer mee te maken! Lekker aftellen voor je vakantie!

  Nog een fijne avond!

  Liefs, Anna Laura

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.