vrijdag 30 september 2016

Washi Tape Madness #36 - You're the Best

Deze kaart maakte ik voor een vriendin die gisteren haar verdediging van haar proefschrift had. Vanaf nu mag zij zichzelf doctor noemen! Het was erg leuk om de ceremonie bij te wonen en het werd uiteraard met en gezellige borrel afgesloten.


Omdat ik heel trots ben op haar, maakte ik dit kaartje: You're the Best! Ze houdt wel van kleurrijk, dus het is een lekker vrolijk kaartje geworden.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Label: Action
- Stans bloem: Action
- Washi tape: diverse merken
- Touwtje: Hemp cord zwart
- Fineliner zwart

Deze kaart doet mee aan de volgende uitdagingen:
Can You Case It: rainbow of color
Scrap-Cards Challengeblog: label op kaart

Inmiddels ben ik ook net terug uit New York, wat een geweldige stad is dat! We hebben met name de 'standaard'- bezienswaardigheden bezocht, waaronder Central Park (en daar ook hardgelopen, jeeeej), Rockefeller Center (supergaaf uitzicht), een boottocht gemaakt bij schemering (wow!), het American Museum of Natural History (heel tof!) en nog veel meer! 

Maar naast dat moest ik natuurlijk ook wel wat knutsels scoren.. ik heb me best ingehouden, vind ik zelf: wat washi-tapes (hoera voor de 40%-kortingscoupons), een stempel met 'mr & mrs', twee sets alfabetstickers en eindelijk een praktische opberg-oplossing voor mijn pailletjes! Het handige aan deze lockables is dat de vakjes één voor één open kunnen. Dat was echt een koopje trouwens! Ik had ze wel eerder op diverse Nederlandse webshops gezien, maar daar waren ze vaak 35-40 euro... in NY scoorde ik hem (met 50%-kortingscoupon!) voor 10,88 dollar. Dat komt neer op nog geen 10 euro, joepie!



10 opmerkingen:

  1. Vrolijk kaartje! Ik heb het bloemetje ook gekocht bij Action, nadat ik het op jouw blog zag. Ligt nog ongebruikt in de kast, maar komt vast een keer van pas!
    Wat leuk dat je in New York was. Geweldig om daar wat leuke knutselspullen te scoren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat tof zeg...New York! En wat heb je gave spulletjes gekocht, zal best luilekkerland zijn! Je kaartje voor je knappe vriendin is super geworden. Leuk, met al die kleuren!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Een TOP kaart in vrolijke kleuren Linda!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig leuk vrolijk kaartje!!!
    Ik had je foto's voorbij zien komen op FB, leuk om nu te zien wat je nog allemaal aan knutselspulletjes hebt gescoord!!! Goeie actie zo met die kortingcoupons!!!
    Geniet nog lekker na van je uitstapje naar NY!!!! Lijkt me echt super gaaf en indrukwekkend!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn pailletjes bewaar ik in pillendoosjes van de Xenos, ook heel handig omdat er stuk voor stuk klepjes open kunnen! Maar 10.00 euro voor zo'n groot opberg systeem, is geen geld! Je reis naar New York, is vast een super belevenis geweest Linda, waar je nog lang van zal na genieten! Je hebt een hele mooie kaart voor je vriendin gemaakt Linda en ook heel leuk vind ik het dat je met de label uitdaging mee doet bij Scr@p-Cards Challenge! Ik zal wat vaker bij je op bezoek moeten komen maar met 300 volgers wordt het steeds lastiger bij iedereen langs te gaan, maar zie wel vaak hele mooie kaartjes langs komen van jou hand! Alvast een heel fijn weekend!
    xx Gerie en DT SCC

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi kaartje. Ik herkende het labeltje ook direct, want ook door jou ben ik bij de Action geraakt en kocht leuke dingen. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een super kaart voor een boleboosvriendin Linda, dank voor je deelname aan onze Scr@pCardsChallenge!

    xx Irene (SCC-DT)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Linda
    Wat een gaaf kaartje voor je vriendin, heel leuk hoe je label zo centraal op je kaartje staat.
    New York is een fantastische stad inderdaad, fijn dat je zo genoten hebt.
    Bedankt voor je deelname bij het Scr@p-Cards challengeblog.
    Lieve groetjes, Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Linda
    Wat een mooi kleurijk kaartje daar zal je vriesling wel heel blij mee geweest zijn
    Liefs martine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Linda
    Wat een mooi kleurijk kaartje daar zal je vriesling wel heel blij mee geweest zijn
    Liefs martine

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.