woensdag 18 september 2019

Ocean Life #6

Ik houd van visjes, vroeger thuis had ik ook altijd een aquarium op mijn kamer. Ik kan er naar blijven kijken! Het is dat het zoveel werk is, maar anders had ik er nu ook nog een gehad. Maar goed, dan maar af en toe naar het Oceanium in Blijdorp...


Of kaartjes maken met visjes, natuurlijk! Dit keer ging ik voor deze laatste optie, al hebben we een abonnement op Blijdorp dus komen er regelmatig :). Ik stanste uit verschillende sets van Lawn Fawn wat leuke onderwater-diertjes en kleurde deze in groen/blauwe tinten. De achtergrond maakte ik met diezelfde kleurtinten van mijn Distress Oxides. Tot slot een laagje zand en wat tekststempels erbij en dit kaartje was een feit.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Inkt achtergrond: Distress Oxides - Salty Ocean, Broken China, Evergreen Bough
- Stempels: diverse stempelsets Lawn Fawn

3 opmerkingen:

 1. Heel leuk, fris kaartje! Ja, van visjes kijken wordt je rustig. We hebben hier een groot aquarium staan, één van Rolf zijn hobby's ;) Maar in de dierentuin blijft het ook tof, Ouwehands heeft ook zo'n mooie onderwaterwereld en in Burger's Zoo is het ook zo genieten!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi onderwatertafereeltje, Linda. Mooie kleuren, al dat blauw!
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wordt ook altijd blij van visjes, zeker als ze zo lief zijn als op dit kaartje. Prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda