donderdag 23 januari 2020

Tijger #2 - Flip

Onlangs liet ik dit kaartje al zien met het fantastische papier (vind ik) van Pebbles. Ik beloofde nog een jongensvariant te laten zien, en die belofte kom ik vandaag na. 


Ik maakte deze kaart voor een vriendin die ik al sinds mijn geboorte ken. Onze ouders zijn bevriend en we zijn samen opgegroeid. Even waren we elkaar uit het oog verloren (andere school/ opleiding, etc). Maar inmiddels al weer heel wat jaren geleden, kwamen we weer bij elkaar. We zijn heel kort samen zwanger geweest, mijn laatste weekjes van Esmée waren haar eerste weken van Flip. Leuk om ervaringen uit te wisselen en zo zijn we nog weer iets dichter naar elkaar toe gegroeid. We wonen niet meer bij elkaar in de straat, zoals vroeger, maar het zou toch leuk zijn als Flip en Esmée ook vriendjes worden?


Het behang in het kamertje van Flip is donkerblauw met panters erop. Daardoor liet ik me inspireren voor deze kaart. Geen panter te bekennen, maar wel donkerblauw met diertjes en een lief tijgertje op de voorgrond. Het stukje papier waar ik zijn naam uit stanste hergebruikte ik voor de kaart voor zijn opa en oma. En zo maakte ik dus een tweede kaart met ongeveer dezelfde spullen voor de trotse grootouders.


Hieronder zie je de kaarten nog even samen:


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Designpapier: Pebbles - Peek-a-boo You Boy
- Stans tijgertje: Marianne Design - Eline's Lion / Tiger COL1455
- Stempel datum: Stampin' Up - Labeler Alphabet
- Stempel 'Gefeliciteerd opa en oma': Marianne Design - Eline's teksten Hello Baby EC0165
- Enamel dots groen
- Fineliner goudkleurig

7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaartjes Linda. En wat leuk dat beide kaartjes met elkaar matchen. Ik heb deze papierblokjes ook in mijn bezit, vandaag heb ik de meisjesvariant gebruikt voor de tipi.
  Groetjes Marinda.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heey Linda,

  dat zijn 2 mooie babykaartjes geworden!!!

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaartjes met inderdaad geweldig papier! En wat een leuke naam, Flip, dat hoor je toch niet veel meer. Ik zag pas ook op het raam bij iemand de geboorte van "Piet" aangekondigd, ook al zo'n leuke ouderwetse naam.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes, Linda.
  Leuk om voor de grootouders ook een kaartje te maken in dezelfde stijl.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk dat jij en je jeugdvriendin elkaar weer gevonden hebben. Zeker nu je allebei kinderen in dezelfde leeftijd hebt. Je kaartjes voor Flip zijn superlief in deze hippe kleurtjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superleuke tijgerkaart!! Gaaf om ook het negatief her te gebruiken.
  Fijne dag nog !!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda