maandag 4 mei 2020

Party Animal #1

Wij hebben deze week 'vakantie', althans... we hebben even vrij genomen om bij te komen van afgelopen weken. We mogen niet klagen, iedereen is in goede gezondheid. Maar we merkten toch dat het wel pittig was, met name de balans werk-privé was lastig... allebei thuis werken en twee kleine meiden is geen fijne combinatie. Dus nu even lekker niks moeten is best wel fijn!


We kunnen misschien niet alle dingen doen die we gewend zijn te doen als we vrij zijn, maar gelukkig hebben we een hele fijne tuin en kan ik natuurlijk ook lekker knutselen! Vandaag alvast dit zonnige kaartje om aan jullie te laten zien.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Achtergrond inkt: Distress Oxide
- Stempels: Lawn Fawn - Party Animal
- Fineliner zwart

2 opmerkingen:

 1. Gezellig, feestelijk kaartje!
  Geniet van jullie vrije week, gewoon even niks is soms ook heel fijn!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en feestelijke kaart.Laten we er ook maar een feestje van maken , lekker vakantie en geen verplichtingen in huis. Aandacht voor elkaar op een andere manier. Geloof ook wel dat het pittig is twee kinderen zoet houden en je werk doen is ook geen makkelijke combinatie.
  Een fijne week .
  groetjes Marjan.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda