maandag 4 maart 2013

Kerstkaart en Knotsgekke Kaartendagen bij Yvonne

Eén bericht, twee onderwerpen, met als hoofd-thema: het blog van Yvonne. Daarbij loopt nu namelijk de challenge: maak een kerstkaart van niet-kerstpapier. Daarvoor stuur ik dit kaartje in:


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart bruin
- Designpapier: Boekenvoordeel
- Doily
- Stempel 'Beste Wensen': Action
- Stans rendiertje
- 3 plaksteentjes transparant

Op haar blog word je aangemoedigd om iedere week een kerstkaart te maken, waardoor je aan het eind van het jaar niet zo hoeft te stressen. Het lukt me helaas niet iedere week om de tijd te vinden, maar er is er nu alvast weer een om aan de collectie toe te voegen.Ten tweede nog zoiets leuks: op Yvonne's ScrapBlog maak je nu kans op kaartjes voor de Knotsgekke Kaartendagen. Ik maak daar natuurlijk ook graag kans op! Ik wil namelijk graag samen met een collega, wie ik heb aangestoken met het freubelvirus, naar deze beurs gaan. Zo kan ik ik haar nog meer laten zien van deze knutselwereld en kunnen we (weer) heel wat mooie spulletjes kopen!


Nu maar duimen.

Liefs,

Linda

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het super knap, zonder kerstpapier, heeft het toch een warme uitstraling, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het een schitterende kaart.
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je kaart is heel mooi geworden!! Super! Leuk dat je meedoet met de challenge en candy!!
  Groetjes, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda