woensdag 12 maart 2014

Lift Challenge - Bloemen en Birdies

Eindelijk weer eens de tijd om mee te doen aan de Lift Challenge! Ik begon met het vogeltjes-papier als uitgangspunt voor deze kaart. Daarbij vond ik het 3D-plaatje, dat ik lang geleden al eens geknipt had (hoera!), wat eigenlijk heel goed erbij paste! En zo geschiedde.. het volgende lentekaartje rolde van mijn placemat ;).


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart fuchsia
- Basispapier lichtroze
- Designpapier: Action
- 3D-knipplaatje vogel: eigen voorraad
- Stempel 'van harte': Boekenvoordeel
- Bloemenpons
- Plakparels: Action
- Zwarte fineliner


De kaart is gebaseerd op onderstaande liftkaart:


Dan wil ik jullie tot slot toch nog even een impressie geven van afgelopen zondag, toen ik voor het eerst een halve marathon liep bij de City Pier City in Den Haag. Het hoort misschien niet helemaal thuis op een knutsel-blog, maar omdat ik stiekem wel trots ben dat ik het heb geflikt, wilde ik het toch even laten weten. Mijn streeftijd was 'onder de twee uur' en ondanks de enorme warmte (zo'n 17 graden, terwijl ik getraind heb in temperaturen van circa 5-10 graden en ook niet veel zon) liep ik de 21,1 km in 1:55:17. Dik onder mijn streeftijd, dus al met al een superdag! Wat een triomfgevoel toen ik mijn ouders, vriend, zusje en schoonmoeder zag en in de verte de finish, joehoeee I DID IT!


Liefs,

Linda

7 opmerkingen:

 1. Nou Linda allereerst gefeliciteerd met het behaald resultaat, wat geweldig een halve marathon lopen in die tijd, en dan ook nog onder je streef tijd!! Super.
  Je kaartje is ook erg mooi geworden zeg, leuk dat het vogeltje terug komt als blikvanger. Wat een mooiie lift heb je gemaakt, helemaal je eigen draai eraan gegeven. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. goed gelopen! en je kaart is ook geweldig! wat een mooi papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goed van je! ik doe het je niet na, hoor. Je kaartje is mooi, schattig vogeltje en een fijne lentesfeer! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een enorme prestatie Linda!! Ik heb nog aan je gedacht... gr. Hennie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je kaartje vind ik super lief, maar je hardloopprestatie vind ik helemaal geweldig! Wat knap van je! Daar mag je zeker trots op zijn. Enne, leuk dat je meedoet met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een prestatie Linda, en nog een betere tijd dan je streeftijd, chappeau!
  Je kaart is ook heel mooi, bedankt voor je berichtje op mijn blog.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou daar mag je best trots op zijn, petje af!!
  LENTE, dat is wat ik denk als ik je liftkaart zie. Leuk, je hebt er lekker een eigen draai aan gegeven. Dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.