donderdag 3 juli 2014

Cats #2 - Have a Purrfect Day

Daar heb je d'r weer, het lieve poezebeest van Eline. Dit keer combineerde ik haar met een andere lijn van Eline: Beach House. Hoewel katten in eerste instantie natuurlijk niets te maken hebben met 'beach', matcht de poezenstempel toch wel bij dit papier, vind ik.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart kraft
- Designpapier: Eline's Beach House
- Stans vierkant: DoCrafts Xcut
- Stempel poes & have a purrfect day: Eline's Sweet Sentiments EC0152
- Stempel tekst achtergrond: Eline's Clear Stamp Airmail EC0120
Tape: Hema
- Plakparels: Action


Status-update van ons huis: inmiddels is alles wat eruit moet er zo ongeveer uit (behang, badkamer, toilet, laminaat), zijn de kozijnen geschuurd en zijn de meeste spullen besteld. Slopen was best leuk, maar nu komt eigenlijk het leukste: opbouwen! Knutselen XXL hihi. Gelukkig hoeven we het niet allemaal alleen te doen, maar krijgen we veel hulp van familie!

Tot slot wil ik nog Anna Laura bedanken! Zij verraste me met onderstaand kaartje. Toevallig had ze mijn adres omdat ik een keer een candy op haar blog gewonnen had. Wat onwijs leuk om zo'n mooi kaartje uit onverwachte hoek te ontvangen!



Dat was 'm weer voor vandaag.

Zie ook:

Eline's Beestenboel #2
Eline's Beestenboel #1

Liefs,

Linda

6 opmerkingen:

  1. Dat is leuk zo'n onverwachte kaart! Succes met je XXL knutselwerk! gr. Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuke kaart! Die stempelset staat op mijn verlanglijstje en ik hoop dat ik hem snel aan mijn collectie kan toevoegen! Ehm ik word een beetje verlegen van je berichtjes :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het katje past zeker bij dit papier, zo huiselijk vind ik namelijk (-:
    En dat is dan weer passend bij jullie verbouwing, veel succes en plezier met de opbouw!
    Leuk, die onverwachte post!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooi blogje ik vondt u via andere bloggers...ik zal zeker meer bezoeken en lezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik had je kaartje al voorbij zien komen op Pinterest. Maar wilde ook hier nog eventjes reageren. Wat een leukerd. Lekker simpel.

    Succes met klussen!
    Liefs Mandy en een fijn weekend.
    Ps. Leuk dat je meedoet aan mijn candy. Maar ik zat nog eens te kijken... Je bent nog geen volger van mijn blog toch? Of ben ik zo blond?! Haha. Maar om kansje te wagen moet je wel volger zijn...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, deze met het poesje, is ook al zo mooi! En die met het huisje ook. Leuke composities. Heb je zin om mee te doen met mijn online ZELFMAAK feestje? Mag ik jou een mail sturen met speciale uitnodiging? karinjoan@gmail.com Je mag ook hier kijken: http://goo.gl/lB5Lio

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.