woensdag 20 augustus 2014

Kerst 2014 - Mr. Snowman

In een eerder bericht schreef ik dat ik al wat kerstkaartjes gemaakt had. Hierbij laat ik jullie mijn tweede kaartje van dit jaar zien. Meneer de sneeuwpop is weer tevoorschijn gehaald. Ik heb vorig jaar zelf de vorm getekend en ik vind het dan altijd wel handig om dat soort dingen te bewaren. Zo zie je maar weer, hij kwam goed van pas!


Ik moet zeggen dat zo'n sneeuwpop op een kaartje toch een stuk minder koud is aan je handen dan wanneer je een echte sneeuwpop maakt!


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart rood
- Designpapier: DoCrafts - Christmas in the Country
- Embossingfolder: Crafters Companion Bebunni Christmas Sentiments
- Pons sneeuwvlok
- Vellum/ perkamentpapier
- Plaksteentjes
- Mini-knoopjes zwart
- Vilt rood

Joepie, eindelijk is het zo ver! Morgen gaan moeders en ik naar de Knotsgekke Kaartendagen in Zwolle! De tassen staan klaar, broodjes zijn gesmeerd en straks vroeg onder de wol... we zijn er klaar voor! Ben je benieuwd naar onze aankopen? (Ik kan je alvast verklappen dat we niet van plan zijn ons in te houden hihi.. te lang naar uitgekeken en een te lange verlanglijst!), houd dan mijn blog in de gaten. Vrijdag hebben we ook een lekker dagje vrij want dan moeten de nieuwe spulletjes natuurlijk getest worden!

Wie van jullie gaat er ook heen? Normaal gaan wij naar dezelfde beurs, maar dan in Den Bosch. Ik ben benieuwd in hoeverre het in Zwolle anders is... we gaan het morgen mee maken.

Liefs,

Linda

6 opmerkingen:

 1. Wat is ie gaaf, de sneeuwman! Superleuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke kaart met de sneeuwman Linda. Mooi papiertje heb je gebruikt. Ik ga volgende week naar Den Bosch, jij veel plezier met je moeder in Zwolle. Gezellig zeg, ik hou je blog in de gaten, dan kan ik zien wat je allemaal gekocht hebt. Groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wellicht zijn jullie al onderweg naar Zwolle, veel plezier gewenst! Ook ik ben benieuwd met welke nieuwe knutselmaterialen jullie thuis komen (-:
  Je sneeuwpop is leuk! Het dessignpapier staat zo gezellig knus. Wat de temperaturen betreft, het zou haast december kunnen zijn. Althans, zo voelt het voor mij - en dat half augustus...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is een hele mooie kaart ☺
  Veel plezier op de beurs !
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Knusse sneeuwpop! Veel plezier op de beurs, ik ga volgende week naar Den Bosch. We lezen op je blog wel hoe het daar was. Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda