zondag 25 januari 2015

Washi Tape Madness #23 - Nieuwe Tapejes!

Op advies van Miranda ben ik vrijdag naar Action gerend om nieuwe washi tape in te slaan! En wat een leuke spulletjes hadden ze weer! Mijn buit vind je onderaan dit bericht :). Bedankt voor de tip, Miranda!


Zaterdag ben ik gelijk aan de knutsel gegaan met mijn nieuwe tapejes! Daarbij maakte ik twee kaartjes in een kleurstelling waarvan ik eigenlijk niet zoveel knutsels heb, maar die ik eigenlijk wel heel erg leuk vind: turquoise, lila en wat zwart/wit/grijs. Ben dan ook super blij met deze nieuwe aanwinst aan tape!


Ik was zo lekker aan het plakken, dat ik nog een tweede kaartje maakte. Daarbij gebruikte ik ook mijn nieuwe 'Thanks'-stans.


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart turquoise
- Basiskarton lila, wit en zwart
- Stans vlinder: Marianne Design LR0115
- Stans en stempel vogelhuisje: Marianne Design COL1309
- Stans alfabet: Marianne Design Craftable Mini Alfabet CR1281
- Stans 'thanks': Lawn Fawn Scripty Thanks
- Washi tape: Action
- Houten vogeltjes: Xenos
- Plaksteentjes: Boekenvoordeel

Dit laatste kaartje doet mee aan de challenge 'things with wings' bij Fussy and Fancy en aan de challenge 'thank you card' bij Unstampabelles.

Natuurlijk kon ik het weer niet laten om het bij een paar rolletjes washi tape te houden... ik kocht 4 setjes washi tape en daarnaast vond ik nog leuke houten knopen, wiebeloogjes (yeah, die zocht ik!) en houten cijfers bij Action. Toen ik daarna nog bij Kruidvat in de 50%-kortingstelling keek, vond ik daar nog wat vrolijke knoopjes en plakparels voor een zeer aangename prijs! Tadaaaa.. daar word ik blij van!


Liefs,

Linda

10 opmerkingen:

 1. Leuk, zo een prijsbewuste aankoop, daar wordt je zeker vrolijk van. Ook van je kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! De kleurencombi is echt fantastisch! Ik twijfel nog over de tapejes van de Action. Mijn moeder vindt dat ik er genoeg heb, maar ikzelf weet het nog niet zo goed ;-)
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie buit, leuk! Graag gedaan hoor voor de tip, te leuk om koopjes te delen! De tapejes die jij meteen hebt gebruikt op je kaarten (ze zijn leuk!) heb ik nu ook. Die lagen niet in de Action waar ik was, maar mijn moeder belde vanmorgen dat ze tapejes had gevonden die niet op de foto stonden haha. Dus ja, die nam ze ook maar voor mij mee haha. Plakse!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo, jij hebt je slag geslagen, leuk zeg! Je kaartjes zijn super geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja, ik ben ook overstag gegaan toen ik de tapejes zag! Ik vrees dat ik zelfs een paar setjes meer heb gekocht dan jij ;-) Prachtige kaartjes, leuk idee ook om de achtergrond volledig met tape te beplakken!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie kaartjes en wat heb je lekker gekocht...:-), knutsel'se!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Great shopping! Love the use of the tape too - looks great. Your butterfly is fabulous too and I love the punched word. Thanks for sharing with us at Unstampabelles - we hope to see you back again!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een vrolijke kaarten. En wat een leuke spulletjes heb je gekocht. Ik heb die tapejes nog niet gezien bij de Action waar ik altijd kom en ik weet ook niet zo goed of ik ze moet nemen. Ik heb er al genoeg en ik ben ook niet zo tevreden over de kwaliteit.. Maar ja, je weet maar nooit als ik ze zie.. misschien bezwijk ik dan nog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. What a lovely creation you are sharing at Fussy & Fancy. Good luck with the Challenge. Judy DT

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda