woensdag 4 mei 2016

Washi Tape Madness #27

Gisteren heb ik mijn washi tapejes opgeruimd en degene die ik niet mooi vond of die niet meer plakten uit de doos gehaald. Daarna heb ik alles weer mooi op kleur gesorteerd en ja, als je dan weer ruimte gemaakt heb.... oef dan kan ik het niet laten om op zoek te gaan naar nieuwe! Op Etsy is echt een walhalla aan washi tapejes te vinden. Ik waarschuw: als je niet van plan bent iets te kopen, dan beter niet kijken! Maar goed ik heb dus wel gekeken, en ja... gekocht :).

Nu dus wachten tot mijn pakketje (uit Singapore!) op de deurmat valt. Tot die tijd nog even met de 'oudjes' plakken. Ook niet vervelend hoor, want bij het opruimen vind je altijd weer wat moois terug.


Vandaag dus dit kaartje gemaakt, welke gebaseerd is op een oude sketch van Sketch Saturday, zie onderaan dit blogbericht. Daar loopt nu de challenge om een kaart te maken op basis van een eerder verschenen sketch.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart fuchsia en wit
- Washi tape: Hema (oud)
- Stempel tekst: Els Brigé - 't is je Verjaardag
- Enamel stickers: Marianne Design PL4504
- Fineliner8 opmerkingen:

 1. Leuk, Linda! Ik ben benieuwd welke nieuwe washitapejes je hebt gekocht. We zien er binnenkort vast een creatie mee voorbij komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prima sketch om washi-tape bij te gebruiken, mooi! Vind met een sketch 'werken' altijd wel handig en heb dan ook voor vandaag, morgen en overmorgen een eerder verschenen Sketch Saturday gebruikt. Heerlijk, zoveel keuze :-)
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk gedaan! En nu maar wachten op je nieuwe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Soms kan het ook gewoon zo heerlijk zijn om je hobbyspulletjes weer eens te ordenen, en plaats te maken voor nieuwe. Ik ben wel heel nieuwsgierig naar je nieuwe tapejes.
  Het kaartje dat je met je 'oude' tapejes hebt gemaakt is super leuk geworden.
  Door de zwarte tapejes krijgen de gekleurde en gebloemde tapejes nog meer kleur.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk verhaal. Opruimen en nieuwe kopen is altijd leuk. Je kaart is mooi. Leuke sketch.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een vrolijke kaartjes! Handig als je van je moeder dr hobbyspulletjes kunt gebruiken!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Waar opruimen al niet goed voor is! Heerlijk om weer even al die rolletjes te bekijken. Ben ook wel benieuwd naar hoe het er gesorteerd uitziet, laat je daar ook een foto van zien?

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Opruimen is heerlijk maar het gevaar is inderdaad de lege ruimte voor nieuwe spulletjes hihi ;) Mooie en vrolijke verjaardagskaart Linda! De 'dots' zijn een speels detail :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda