maandag 31 juli 2017

Olifant #8 - It's a Boy

Helaas kom ik de laatste weken niet zoveel aan knutselen toe. Deels doordat ik veel teveel andere dingen gepland heb en deels omdat ik stiekem toch wel wat moe ben door de zwangerschap (al wil ik dat niet zo graag toegeven...).  Maar gisteren haalde ik mijn spullen weer tevoorschijn en maakte ik deze kaart. 


Het olifantje had ik nog gestanst liggen, dus dat was makkelijk :). En met de leuke papiertjes van dit Carta Bella-blokje is de kaart al snel leuk, vind ik. Ik wilde hem verder ook niet te druk maken.

Ik was van plan om meer kaarten te maken, maar uiteindelijk wilde de inspiratie niet zo erg komen en toen ben ik maar aan het opruimen geslagen boven: de toekomstige babykamer is nu zo goed als leeg. Vanavond nog even naar Ikea om wat opbergdozen te kopen en dan kunnen we de laatste restjes opruimen. Dat schiet al lekker op!


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart donker petrol
- Designpapier: Carta Bella - Rock-a-bye Baby Boy
- Stans olifant: Marianne Design - Eline's Olifant EC1384
- Stans rand: MFT - Dainty Dots
- Stempel tekst: Marianne Design - Eline's Babies EC0106
- Nuvo Crystal Drops - English Mustard
- Fineliner wit

9 opmerkingen:

  1. Leuke kaart, fantastisch papier ook! En olifantje... altijd goed! Hihi ik herken de ontkenning. Vind het nu ook super lastig dat mijn lijf niet meer wil wat ik wil. ;-) Maar tegelijkertijd geef ik mij er maar aan over en doe ik lekker siëstas midden op een vrije dag. Nu kan het nog haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief kaartje Linda,en die inspiratie komt wel weer hoor.Gr.Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ach, wat een lieverdje! Zo leuk.
    Als jij ooit workshops geeft kom ik er graag 1 volgen, zo tof!
    & lekker aan toegeven, nu het nog wat makkelijker kan. Die inspiratie komt wel weer. Lekker wat power napjes meepikken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een lief kaartje is dit Linda!
    Groetjes Diny

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel lief kaartje, gave papiertjes en het olifantje blijft een topper!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hele leuke kaart! Mooi papier heb je gebruikt Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk kaartje!! 't Zal best wennen zijn dat je lijf anders doet dan je zou willen, maar het is voor het goede doel. Veel plezier met het inrichten van de babykamer!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kaart!! Tja, je mag het best toegeven en er ook aan toegeven, jouw lijf levert een topprestatie op dit moment hè :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het kaartje is leuk. En lekker dat je kon opruimen. Ik merk ook altijd dat rond grote veranderingen in mijn leven ik minder inspiratie heb. Vaak zit je hoofd gewoon te vol. Maar babykamers opruimen lukte bij mij ook nooit tijdens de zwangerschappen. We zaten met allebei de baby's midden in een grote verbouwing en beide baby's kregen pas een eigen kamer toen ze een maand of 8 waren. ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.