dinsdag 27 februari 2018

Knotsgekke Kaartendagen Den Bosch - Shopverslag

Afgelopen vrijdag ben ik samen met mijn moeder naar Den Bosch gegaan om een bezoekje te brengen aan de Knotsgekke Kaartendagen. Dit is ons standaard-uitje, waar we altijd weer naar uitkijken!

Een aantal van jullie vroeg hoe ik het vond en wat ik gekocht heb, dus ik dacht ik maak een shopverslagje :). Omdat ik vrijdagavond bijna gelijk door ging naar Zeeland voor een weekendje weg met de schoonfamilie (wat overigens erg leuk was, maar wel heeeeel koud!), heb ik nu pas tijd om het te schrijven. Maar beter laat dan niet, toch?


Vast punt op mijn beurs-verlanglijstje is gekleurd kaartenkarton om de voorraad aan te vullen. Er zijn altijd wel leuke aanbiedingen op de beurs te vinden, veel goedkoper dan in de winkel :). Ik hoef niet per se 'merkpapier' te hebben, dus die beurskoopjes zijn voor mij dikke prima! Van tevoren had ik mijn karton netjes op kleur gesorteerd en opgeschreven welke kleuren ik miste of welke bijna op waren.


Wat dit keer niet kon ontbreken op mijn verlanglijstje, waren de nieuwe stempeltjes van Eline Pellinkhof uit de februari collectie van Marianne Design. De kangoeroe- en zebra-stansen had ik al niet kunnen weerstaan en eerder al online besteld :).


Ook wilde ik graag op zoek gaan naar mooie kleuren inkt, omdat ik meer wil gaan doen met achtergronden maken door middel van 'ink blending'. Ik had al aardig wat Dew Drops in huis (maar deed er nooit echt wat mee), dus ik ben op zoek gegaan naar aanvullende kleuren en hoe deze inktjes mengen. Daarbij kwam ik op het blog van Maaike: zij laat wat toffe kleurencombi's zien. Dus je begrijpt, ook mijn inkt-verlanglijstje was een feit. Op de beurs ging ik gelijk op zoek naar iets waarin ik de inkt makkelijk kan opbergen. Ik zal binnenkort nog wel een apart berichtje wijden aan mijn nieuwe inkt-belevingen (opbergen, kleurencombi's en ervaring met deze inkt).

Verder vond ik nog deze toffe stempels in handlettering-stijl van CraftEmotions. Ik ben zelf niet zo goed in handlettering (en heb het geduld niet om eindeloos te oefenen..), dus deze stempels zijn een heel handig alternatief als je het mij vraagt.



Tot slot kocht ik nog twee kleurrijke papierblokjes, de 'scripty love' -stans van Lawn Fawn en een Fiskars schaartje om kleine dingen mee te kunnen knippen, bijvoorbeeld ingekleurde stempelafdrukjes.


Wij hebben ons weer goed vermaakt, hebben een leuke dag gehad en zijn blij met onze aankopen!

Normaal gesproken plannen we na een beursdag direct een knutseldag, maar door mijn weekendje weg is die nu wat vertraagd: donderdag gaan we aan de slag met onze nieuwe spullen! Can't wait!


BewarenBewaren
BewarenBewaren

10 opmerkingen:

  1. Wat een toffe spulletjes kocht je op de beurs !
    Zo leuk dat je overmorgen met de nieuwe spulletjes aan de slag gaat ! Ik kijk al uit naar de resultaten ! En naar je inktbelevenissen ...
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankopen! Wat goed dat je daar van te voren over hebt nagedacht. Scheelt (misschien wel ;-)) impulsaankopen. Goed vooruitzicht om daar binnenkort mee aan de slag te gaan. Alvast veel plezier!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Tof allemaal!! En ik snap dat je staat te popelen om er mee aan de slag te gaan.
    Veel plezier donderdag!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Een shopverslagje... altijd leuk! Zo te zien ben je goed geslaagd. Altijd lekker om met een lijstje 'op jacht' te gaan tijdens een beurs! Nu nog lekker aan de slag, ben benieuwd!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, zo'n verslagje! Je hebt leuke dingen gekocht. Die stempeltjes van MD zijn tof. Ik ben benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldige buit heb je gescoord op de beurs.
    Je hebt een geslaagd dagje gehad samen met je moeder, en dan ook nog samen aan de knutsel donderdag. Heel gezellig!
    Eind maart hebben wij onze knutseldate weer, zal er dit keer meer geknutseld worden of gekletst?
    Veel plezier alvast met de nieuwe aankopen! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goed gescoord, leuke materialen, daar komt vast weer heel veel moois van!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Puur geluk, zo'n shopverslagje :)
    Ik kijk uit naar de creaties die je er weer mee gaat maken!
    De handletteringstempels zijn idd ideaal!!!
    Ik vind je aankopen nog heel bescheiden trouwens ;) maar 2 paperpads... haha..
    Groetjes, Gerdine

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke spullen heb je gekocht, ben benieuwd wat voor leuks je daar allemaal mee gaat maken.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.