zondag 11 augustus 2019

Eline's Babies #29

Zo, mijn eerste werkweek zit er weer op. Het was wel weer even wennen, mijn hersenen werken nog niet op volle toeren en best veel nieuws te leren. Maar wel weer leuk hoor, en gezellig met collega's! Toen Marc van de week 's avonds iets had van werk en de meiden op bed lagen, had ik wat tijd voor mezelf en weliswaar ook nog energie over! Ik ging dus even lekker aan de knutsel, heerlijk!


Deze stempeltjes had ik al ingekleurd liggen en voor de rest van de kaart(en) liet ik me inspireren door de sketch van Freshly Made Sketches. Zij vieren hun 400e challenge en daarbij is het de bedoeling dat je aan de slag gaat met hun allereerste sketch, zie onderaan dit bericht. Ik vond hem erg leuk en bruikbaar, en maakte gelijk twee kaarten ermee.


Een blauwe versie met bellenblaas (vind dat stempeltje echt heel leuk!) en een roze versie met de baby op een matje (of verschoonkussen.. gezien de houding hihi?) Het leuke papier van Eline Pellinkhof past er natuurlijk perfect bij.


Hieronder zie je de kaarten nog even samen:


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart kraft
- Designpapier: Marianne Design - Eline's Sweet Dreams
- Stempel baby's: Marianne Design - Eline's Cute Babies EC0176
- Stempels tekst: diverse sets Marianne Design
- Plaksteentjes - Lucy's Little things
- Fineliner zwart

De gebruikte sketch van Freshly Made Sketches


9 opmerkingen:

  1. & zo zit je bijna weer in het ritme. Gaat allemaal zo snel he?!
    Fijn dat je nog wat energie had voor deze toffe kaartjes, heel leuk gemaakt.
    Fijne zondag! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. helemaal leuk deze twee kaartjes ! fijn te lezen dat het allemaal meegevallen is, wel top dat je nu al tijd had om 2 kaartjes te maken, wat een meevaller. bij mij in de tijd... pfff, toch weer altijd even bekomen als ik er aan terugdenk (20 jaar geleden) =)
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow wat een toffe kaarten!! En wat fijn dat je toch nog knutselmomenten kan vinden. Ik weet nog dat ik die bijna niet had toen ik weer aan het werk ging na het verlof van de 2e.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schattige kaartjes, leuk! Fijn dat je eerste week weer gezellig was met de collega's en dat je nog energie over had...
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een schattige babykaartjes zijn dit! Vast lekker om even een (knutsel)uurtje voor jezelf te hebben. Die zijn met twee kleintjes en een baan extra kostbaar ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo schattig, echt enige kaarten, Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Goodness, how adorable! I love your soft colored panels for the adorable wee ones images! Thanks so much for joining us at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. I love the soft patterns and colors you put behind those sweet little babies! Absolutely charming! Thank you for playing along with us at Freshly Made Sketches.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Jeetje, alweer aan het werk, wat vliegt de tijd toch.
    En mooie kaartjes maakte je, heel schattig zijn ze.
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.