zaterdag 19 oktober 2019

Workshop MFT bij Doe@Ding #4

Afgelopen weekend waren Larissa en ik weer met ons moeders bij Doe@Ding in Spijkenisse om een workshop te volgen. Onze vierde MFT-workshop alweer! En ik moet zeggen dat ik dit wel de leukste tot nu toe vond! Het is iedere keer leuk hoor, maar Inge en Angela hadden zichzelf dit keer weer overtroffen.

We hebben hard doorgewerkt, heerlijk gekletst en lekker gegeten en gedronken.... en natuurlijk nog even geshopt. De creaties heb ik uiteindelijk thuis helemaal af gemaakt: met name de afbeeldingen ingekleurd en nog de laatste dingen in elkaar gezet. Dus nu is het tijd om ze met jullie te delen.

We startten met het maken van twee kaarten bij de workshop van Angela. Het idee was min of meer hetzelfde (een label-kaart), maar de uitwerking was toch heel anders. De eerste kaart werd een verjaardagskaart met deze lieve pinguïn:


De tweede kaart maakten we alvast in winter-/ kerstthema. De ijsbeer heeft zijn warme trui alvast aangetrokken.


Na de heerlijke lunch gingen we aan de slag met de creaties die Inge voor ons had bedacht. Als eerst een envelopkaart waar een cadeaubon in past (love it, wat een leuk model!):



En tot slot nog dit leuke cadeauzakje waar een koffie-zakje in past:


En natuurlijk nog mijn shopresultaat:


Jullie konden eerder deze week al lezen dat ik weer helemaal in knutsel-stemming ben, dus jeeeej deze nieuwe spullen worden (of zijn al) snel in gebruik genomen!

4 opmerkingen:

  1. toffe workshop hebben jullie gedaan, en wat heb jij veel leuke spulletjes in je mandje laten vallen! veel plezier ermee!
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk, al deze mooie workshopresultaten! Heel tof.
    En zulke mooie nieuwe spullen!
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel leuke kaartjes, mooie resultaten én een gezellige dag, wat wil je nog meer?! Je aankopen zien er veelbelovend uit, daar weet jij wel raad mee :)
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik was er ook met mijn vriendin Gerjon! Ik heb Larissa wel gesproken maar ben helemaal vergeten ook even bij jou te gaan kijken. Het was ook zo hard werken! Mijn projecten zijn nog niet allemaal af maar dat ga ik zeker nog doen. Je 'buit' ziet er goed uit, daar zien we komende weken vast het één en ander van voorbij komen..

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.