maandag 17 augustus 2020

40 Jaar Getrouwd - Fotoalbum Fotofabriek

Op 1 augustus waren onze ouders 40 jaar getrouwd! Een mijlpaal die we niet ongemerkt voorbij wilden laten gaan. Afgelopen weekend vierden we het met onze gezinnen.

We begonnen de dag met een ochtendje Madurodam. Mijn ouders waren daar al meer dan 25 jaar niet meer geweest, dus het was leuk om hen daar weer eens mee naartoe te nemen. Na de nodige middagdutjes (in elk geval van de kids, maar ook nog wel van anderen... aangezien het 30+ graden was) hervatte het programma zich bij ons thuis. Daar aten we met zijn allen en bovendien hadden we nog een leuk cadeau voor mijn ouders: een fotoboek met allerlei hoogtepunten van de afgelopen jaren. 


Onlangs kreeg ik namelijk de vraag van Fotofabriek of ik een fotoalbum wilde testen. Nou, dat vraag je wel aan de juiste persoon! Ik ben gek op foto's en foto-albums. Ik houd ook voor mijn beide dochters een album bij, maar dit keer ging ik dus aan de slag met een album als cadeau. Ook leuk!

Het album is op A4-formaat en super makkelijk samen te stellen. Er staan allerlei handige lay-outs klaar die je kan gebruiken, maar ook de mogelijkheid zelf creatief te zijn met de foto's. De eerste pagina's bevatten een terugblik in de tijd: allerlei leuke foto's van lang geleden! Zelfs de oude foto's zijn heel scherp afgedrukt op groot formaat, (zie hierboven) love it!

Verder staan er diverse mijlpalen in die we met zijn allen gevierd hebben, zoals mijn vader die 60 werd...


Maar ook onze huwelijken staan erin en de gelijktijdige zwangerschap van mijn zusje en mij (Esmée en Nina schelen 7 weken):


Verder bevat het album nog foto's van allerlei leuke uitjes en vakanties die we door de jaren heen gezamenlijk gemaakt hebben.



Mijn ouders waren heel erg blij met het cadeau en ze zullen dit album (naar eigen zeggen) nog heel vaak inkijken. Daar doe ik het natuurlijk voor! En mocht je dan een favoriete foto hebben die je graag wat vaker zou willen zien, dan kun je via Fotofabriek ook een mooie canvas laten afdrukken: voor optimaal plezier van je foto.

Tot slot; natuurlijk kon een zelfgemaakte kaart voor deze speciale dag niet ontbreken!



In samenwerking met Fotofabriek

3 opmerkingen:

  1. Nog proficiat met het 40-jarig huwelijk van je ouders! Gezellig dat jullie er met z'n allen op uit konden, samen fijne herinneringen maken! En die had je al zo mooi samengevat in het prachtige album, perfect cadeau. Je kaartje is ook erg geslaagd, gaaf met die (letterlijk) schitterende LOVE!
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nog gefeliciteerd met het 40-jarig huwelijk van je ouders. Wat een ontzettend mooi fotoboek hebben jullie gegeven! En een lief kaartje heb je voor ze gemaakt!

    Groetjes, Merit en Annemarie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een geweldig cadeau voor je ouders. Niets zo leuk als samen fijn herinneringen ophalen. Ik maakte vroeger veel scrapalbums maar wat een klus was dat. Dit is natuurlijk een stuk sneller en handiger. Ik vind de kaart die je gemaakt hebt ook prachtig.. hele mooie combinatie van printjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.