dinsdag 29 december 2020

Terugblik: 2020 in kaarten

Dat 2020 een bijzonder jaar was, hoef ik niemand te vertellen. En waar mijn terugblik op het creatieve jaar normaal vol staat met beursbezoeken, workshops en knutseldates was dat dit jaar echt wel anders.

Maar goed, geknutseld werd er wel en dus leek het me leuk om een vrolijk overzicht met jullie te delen. Ik laat jullie mijn persoonlijke top 10 van kaarten zien. De meeste kaarten hebben jullie vast al eens voorbij zien komen, maar ik merk dat ik niet altijd toe kom aan bloggen... zoals al te lezen was in mijn posts met inhaalslag voor kerstkaarten. En eerlijk is eerlijk, dan is een fotootje op Instagram toch wel snel geplaatst. Dus wil je echt niks missen van mijn creaties, volg me dan op Instagram.

 


Zoals je misschien opvalt, houd ik helemaaaal niet van roze hahaha... en ook niet van de diertjes van Eline Pellinkhof :). 

Wat fijn dat Eline's dierenfamilie dit jaar weer met een paar leukerds uitgebreid is! En ook de nieuwe cirkel-mal van Marianne Design is een nieuw favorietje (niet alleen van mij, merk ik op Blogger en Instagram!). Verder wisselden Nadine een aantal swap-pakketjes uit, waaronder eentje speciaal voor de feestdagen. 

En hoewel kaarten maken altijd mijn hoofd-hobby zal blijven, heb ik dit jaar mijn hart ook verloren aan Stippen en maakte ik Macramé-regenboogjes. Die verdienen toch ook wel een plekje in dit overzicht, dus daar komen ze.....:

 

Tsja, wat kan ik zeggen... ondanks Corona heb ik me op knutselgebied best wel vermaakt, maar goh ik zou toch wel heel graag weer eens naar de beurs gaan of een workshop volgen. Wel blijven mijn moeder en ik trouw elke woensdagavond samen knutselen, behalve als een van ons een snotneus heeft... want ja, wie weet. Dan doen we het digitaal :). Die afspraak houden we erin!

Hoe was jullie (knutsel-)jaar?

2 opmerkingen:

  1. Geweldig! Zo'n overzicht blijft leuk. Bij mij vandaag alle diertjesdinsdagen op een rij en donderdag ook een geheel overzicht.
    Groetjes. X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk, zo'n overzicht! De dripcake voor Esmee is erg mooi!
    Ik heb het afgelopen jaar ook heerlijke knutselmomentjes gehad. Omdat we komend jaar gaan verhuizen zal ik in 2021 wellicht wat minder knutseltijd zijn. Maar ik hoop toch steeds weer mijn momentjes te vinden. Het is zo heerlijk ontspannend!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda