maandag 21 juni 2021

Ocean Life #8 - Flessenpost Vaderdag

Sorry, ik laat het de laatste tijd een beetje afweten op mijn blog. Beperkte tijd, die ik liever besteed aan kaarten maken en het gemak van bijvoorbeeld Instagram liggen daar een beetje aan ten grondslag. Toch wil ik het bloggen (nog) niet opgeven :). Dus ik ga mijn best doen ook hier wat actiever te zijn, want het is veel te gezellig!

De kaart die ik wil laten zien is een niet- typische Vaderdag-kaart. Ik ging aan de slag met de leuke flessenpost craft stencil van Marleen van der Most.


Het werd een onderwater-scene met een schildpadje, twee visjes en wat waterplanten en schelpen. Om de hals van de fles hing ik een kaartje met de tekst 'papa'. Toch een beetje toepasselijk kaartje bij onze achternaam (Visser).


Deze kaart doet mee aan de uitdaging 'onderwaterwereld' bij Knutsels en Kadootjes.

Voor mijn vader en schoonvader ging ik ook aan de slag met hetzelfde thema, die laat ik later zien!

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke flessenkaart voor je vader….de onderwaterwereld ziet er in de fles ook prachtig uit. Bedankt dat je mee doet bij K&K. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk zo'n flessenkaart!! Mooi met dat onderwatertafereeltje erin.
  En leuk dat je weer even hier bent. Het is ook lastig om beiden bij te houden. Ik ben vooral hier te vinden. Mijn insta komt nog niet echt van de grond. Maar dat is ook een gebrek aan tijd en ik maak normaal geen foto's met mijn telefoon en die zijn daar weer lastig op te krijgen.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk deze flessenpost!
  Bedankt voor je deelname aan onze onderwater-uitdaging bij Knutsels en Kadootjes.
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een super leuke kaart voor je vader.
  Ik heb sinds kort ook Insta, maar eigenlijk nog te weinig mee gedaan.
  Leuk om je daar ook te zien.

  Groetjes,
  Yvonne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superleuk deze fles met onderwaterdiertjes.
  Ik heb wel instagram. Maar het is voor mij het een of het ander... Anders ben je de hele tijd bezig met social media. Die besteed ik net als jij liever aan het freubelen.
  Lieve groet, Monique

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda