vrijdag 2 november 2012

Pink Butterfly

Weer een keer een gewoon kaartje van mij, zonder kerstthema. Bij Boekenvoordeel had ik namelijk laatst nog wat nieuw papier gekocht samen met mijn moeder. Waaronder dit zwart-roze-grijs papier. Ik vind de kleuren zo gaaf afsteken!

Vaak kopen we samen een blok of ieder een andere en dan delen we het. Ik merk toch aan mezelf dat ik niet vaak hetzelfde papier gebruik en dat ik daardoor genoeg heb aan één of twee van dezelfde papiertjes. Lekker handig op deze manier! :)


Het relief-papier dat ik gebruikt heb voor de roze strook komt van Action. Echt gaaf papier vind ik dat. Daar hebben ze dan een heel pakket van in één kleurvariant (bv roze). En dat voor weinig, uiteraard!

Ik ben druk aan het aftellen voor de KreaDoe. Ik verheug me er echt op. Nog twee nachtjes slapen :), zondag gaan we!

Fijn weekend alvast!

Liefs,

Linda

5 opmerkingen:

 1. Wow....this card is fabulous! Love the beautiful color scheme and the elegant butterfly. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Linda. Bedankt voor je reaktie op mijn kaartje op het blog van AnMaCreatief. Jij hebt ook een leuk kaartje gemaakt! Wat leuk dat je je hobby zo met je moeder kunt delen!
  Het theebloemetje wat ik op die kaart heb staan is gevouwen volgens model 21 uit het boekje 'theezakjes vouwen & andere technieken'van Tiny van der Plas (uit 2000)Volgens mij staat het modelletje ook in een ander boek van haar, maar dat kon ik zo gauw niet vinden...
  Kun je daar wat mee?
  Groetjes Adriana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje!! Idd gaaf deze kleurencombi! Je kaartje hieronder vind ik ook erg leuk met die vlaggetjes, handig om de restjes eens op te maken! En wat gezellig dat je samen met je moeder dezelfde hobby hebt:)
  Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda