donderdag 30 januari 2014

Washi Tape Madness #18 - Lift Challenge

Soms moet je eens wat proberen dat buiten je comfortzone ligt. Voor mij zijn dat 'felle' kleuren combineren. Dat vind ik zo lastig en daarom vermijd ik het vaak. Maar toen ik mijn collectie washi tapejes aan het bestuderen was voor de huidige Lift Challenge, wilde ik daar toch eens verandering in brengen.

Ook ging ik weer eens aan de slag met iets wat ik al heel lang heb liggen, maar haast nooit gebruik: embossing. Deze papiertjes had ik ooit op Marktplaats gekocht in de tijd dat ik zelf nog geen Cuttlebug had. Toch zonde om te laten verstoffen of weg te gooien, dus waarom niet ook gebruiken.. over buiten de comfortzone gesproken...

Nou, en dan krijg je dit als resultaat:


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Basiskaart zwart
- Stans bloemen: Joy Crafts 6002/0160
- Washi Tape: HEMA en Wibra
- Geëmbosst papier: via Marktplaats
- Vilt: Kruidvat
- Plakletters: Zeeman
- Zilverkleurig touwtje: Boekenvoordeel
- Roze knoopje

Ik moet zeggen dat ik er al met al heel tevreden over ben. Een lekker vrolijk en kleurrijk kaartje hihi. Wat vinden jullie?
'Dwingen' jullie jezelf ook wel eens om een keer wat heel anders te doen.. kleuren of een stijl welke je normaal niet zoveel gebruikt?

De te liften kaart:

Verder doet dit kaartje nog mee aan deze challenges:
- Everybody Art: Hearts
Simply Create Too: Valentine's Day / Use Hearts
C.R.A.F.T.: Love/ Valentines

Liefs,

Linda

4 opmerkingen:

 1. Hi, Linda: Your cards are both so very pretty--your 'heart' card is perfect for our Simply Create Too "Valentine's Day or Hearts" Challenge #53. Please come back this tomorrow for our new challenge #54.

  Diane
  Simply Create Too Design Team Member
  http://DianesDigitalDesigns.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je eens iets heel anders hebt geprobeerd, ik vind 'm tof! Lekker vrolijk met die felle kleuren! Bedankt voro het meedoen met de liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Linda,

  Wat een leuke en lieve kaart. Bedankt voor het meespelen bij C.R.A.F.T. challenge van deze week en heel veel succes...
  Saskia Pullen
  DT member C.R.A.F.T.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Over smaak valt te twisten, en ik denk dat er genoeg zijn die dit geweldig zullen vinden. Maar als je er zelf al moeite mee hebt, dan kan ik me voorstellen dat het moeilijk is. Toch leuk dat je dit hebt gedaan, en ik vind het resultaat echt leuk geworden!
  Fijn dat je met ons meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.