zondag 2 maart 2014

Bedankjes & Shopping Tips Hobbyspullen

Zoals jullie misschien wel weten, verkoop ik kaarten voor het goede doel. Inmiddels heb ik (in een week tijd) al 52 kaarten verkocht! Dat vind ik zelf een behoorlijk aantal, had niet gedacht dat het zo snel zou gaan! Voor de eerste kopers heb ik de kaartjes als pakketjes verpakt, met zelfgemaakte tags erbij (geïnspireerd op de tags die ik zag bij De Hobbydroom).



En dan nu de shopping tips. Ga allemaal als de wiedeweerga naar de Boekenvoordeel en Action (of als je niet van plan bent om geld uit te geven, blijf dan vooral uit de buurt)!

Onderstaande spulletjes scoorde ik bij Action: Washitapejes (2 rolletjes voor 69 cent), knoopjes (1,59 voor de mix-zakjes en ik dacht 79 cent voor de grote knopen) en deze twee 30x30 papierblokken (2,49 per blok) kon ik ook niet laten liggen!

Hier nog een keer duidelijk de washi tapejes:


Snijmallen bij Boekenvoordeel, niet per se heel voordelig, maar ik vond ze wel erg leuk! Ben vooral blij met het fietsje! En de hexagons passen erg goed bij de stempels en embossingmal die ik ook gekocht heb:


Stempels @Boekenvoordeel (check die schattige uiltjes!):


Embossingmallen @Boekenvoordeel, 3 voor 10 euro. Ben superblij met de hexagons en de radertjes! En de stippeltjes zijn altijd wel handig!


Ennnn als klap op de vuurpijl won ik onderstaande setje nog bij de challenge van Anna Laura, heel mooi papier en nog 2 rolletjes washi tape voor bij m'n collectie, helemaal blij mee!


Tot zover mijn hobbyvreugde. Helaas heb ik komende week niet veel knutseltijd, maar ik hoop dat ik gauw aan de slag kan met mijn nieuwe spulletjes!

Fijne zondag nog!

Liefs,

Linda

9 opmerkingen:

  1. Ja een hele leuke blogpost, en dit zijn ook mijn favoriete winkels hoor,
    struin er ook vaak even doorheen...
    Leuke labeltjes, je verpakt je kaartjes erg leuk ☺

    Een fijne zondag nog met heel
    veel leuke dingen en knutselen.

    Veel liefsss van Erica ☼
    {Heidebloempjuh}

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Morgen toch maar even kijken of ze bij 'mijn' action ook van die knoopjes hebben, ze zijn heel erg handig voor allerlei dingen, heb ik gemerkt, ik ben dan ook lichtelijk knoopjesverslaafd ;-)
    Die labeltjes zijn ook echt superlief!
    Veel plezier met je nieuwe hobbyspulletjes!
    Liefs,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Geweldig dat je zo veel kaarten hebt verkocht Linda en dan die super leuke tags , echt enig en wow wat een super spulletjes, spring morgen direct in de auto!!!! Dank voor de tip!!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke spullen! En de labels die je hebt gemaakt vind ik super geworden!! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hihi, die Linda....wat een enthousiasme!! Ja bij boekenvoordeel hebben ze hele leuke spullen, en Action is ook een goede winkel voor ons! En wat heb je veel kaarten verkocht voor het goede doel zeg en prachtige labels heb je erbij gemaakt! Veel succes met alles en veel plezier met je nieuwe aankopen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. 52 kaarten, zo hé dat i snog eens tof. Onwijs leuk joh!
    Je bent lekker aan het shoppen geweest zie ik wel. Leuk hebbedingetjes allemaal!
    (ik werk náást de Boekenvoordeel....errug gevaarlijk ;-))

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk dat je al zoveel kaartjes hebt verkocht Linda en ze zijn dan ook nog eens mooi verpakt met leuke labeltjes, heel tof!
    Heel leuke spulletjes heb je gekocht!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat hebben wij weer een hoop bij jouw gemist! Sorry.. maar stuk voor stuk zijn je creaties erg mooi! & zo wat heb je veel kaarten verkocht!! Wauw. Je mag erg trots zijn op jezelf meid! & wat ongelofelijk leuk zeg deze labels! Leuk dat je geïnspireerd bent door ons :) (&bedankt voor je linkje naar ons blog)

    lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Nu vergeten we nog te zeggen dat je super leuke spullen hebt gekocht zeg! Je hebt je eigen goed verwend :) dat mag ook wel eens he? Wij zijn erg benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.