dinsdag 29 maart 2016

Designer of the Month - Marianne Design

Whiehooeee het houdt maar niet op! Wat een knutselgeluk heb ik deze maand! Ik mag voor de maand april gastdesigner zijn bij Marianne Design, hoe gaaf! Dit houdt in dat ik jullie in de komende maand steeds twee creaties per week laat zien met de nieuwe april-producten van een van mijn liefste knutselmerken. 



*juich, juich* Ik lig morgen op de deurmat om mijn pakketje te ontvangen! Oké, misschien lig ik er niet letterlijk maar je snapt wat ik bedoel :). Ik kan niet wachten om aan de slag te gaan, spannend! 

Mijn overige knutselgeluk bestaat deze maand ook nog uit gastdesigner zijn bij Knutsels en Kadootjes ennnn donderdag ga ik met mijn moeder knutsels shoppen op de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch ennnnnn..

.. aanstaande zaterdag sta ik met (onder andere) Miranda en Rimmie op het bloggersplein van de Knotsgekke Kaartendagen. Dus ben je dit weekend ook op de beurs, kom je dan gezellig bij ons langs?



12 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd! Wat leuk dat je guestdesigner mag zijn! Ik ben benieuwd wat je allemaal gaat laten zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. He wat een bofkont ben je zeg! Heel veel plezier met je pakje en ik ben benieuwd wat je gaat maken Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat gaaf Linda!!!
    Kan niet wachten om je eerste werkstuk te zien.
    Heel veel knutselplezier :D
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel gaaf, ben beniewd!
    En tot zaterdag, dan komen Sanne en ik even bij je langs op het Bloggersplein!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Owh wat een waanzinnig leuk nieuws Linda! Gefeliciteerd!! Ik kan mij voorstellen dat je onder de brievenbus ligt te wachten op het MD pakket maar pas wel op want het is een zware envelop haha :p Gefeliciteerd ook met jouw gastdesignerschap! Super leuk! Het kan echt niet op voor jou in de maand april en ik gun het je ook zo :) Heel veel knutselplezier en ik verheug mij op jouw voorbeelden voor MD en voor K&K! Ik kom zaterdag even langs wippen bij jullie :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ronde dansjes....voor gastdesigner van MD. Zo leuk dat jij de opvolger van Miranda bent. Ik ben heel nieuwsgierig wat de creaties worden. Weer dansje voor gastdesigner bij K&K. Ook erg leuk en dan nog naar de beurs ga lekker genieten en wij genieten mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw!! Wat ontzettend leuk dat je gastdesigner van de maand mag zijn!! Ben benieuwd wat je allemaal gaat maken! Pas maar op dat je niet in slaap val, daar op de deurmat, want dan krijg je zo'n harde plof boven op je ;)) Heel erg gaaf dat je zoveel mag doen deze maand! Gun het je helemaal! Enne, ik kom zaterdag even langs hoor!! Ben benieuwd!
    Lieve groetjes, Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldig nieuws allemaal, een drukke maar leuke maand zo. Gefeliciteerd met je GDschap bij MD, leuk dat ik het digitale stokje aan jou overdraag. Heel veel plezier alvast, ik ga gauw even kijken wat er in april uit gaat komen. Enne, beursze en tot zaterdag! Whiehoe!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Da's een topweek voor jou! Wat leuk! Gefeliciteerd en geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een super leuk nieuws! Heerlijk weekje zo voor jou!
    Ben erg benieuwd naar je creaties komende weken..

    En heel veel plezier op de beurs zaterdag!

    Lieve groetjes,
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Prachtig! Gefeliciteerd met je designerschap, heel leuk voor je!!! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.