zaterdag 30 april 2016

Designer of the Month - Drieluik

Vandaag, op de laatste dag van april, laat ik jullie mijn laatste kaart als Designer of the Month bij Marianne Design zien. Een feestelijke afsluiter met een lekkere cupcake!


Een van mijn favoriete kaartmodellen van dit moment: een drieluik. De nieuwe vierkante MD-stansmallen zijn perfect om het drieluik te 'bekleden'. 
In dit geval gebruikte ik de stans waarbij de afstand tussen beide snijlijnen 8,2 cm is. De basiskaart is 8,7 x 26,1 cm. Rillijnen zitten steeds na 8,7cm. Hierdoor krijg je dus eigenlijk drie vierkanten van 8,7 x 8,7 cm waardoor het gestanste vierkant er mooi in valt. 


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart lichtgrijs
- Designpapier: Marianne Design PK9132
- Stans cupcake: Marianne Design LR0160
- Stans alfabet: Marianne Design CR1281
- Stans vierkant: Marianne Design CR1359
- Stempel tekst: Marianne Design HT1603
- Stempel vlaggenlijn: Marianne Design PP1403
- Enamel stickers: Marianne Design PL4503
- Pearl Drop Maker

Zoals gezegd, was dit alweer de laatste creatie van mij als Designer of the Month. Ik vond het een eer en heel erg leuk om eens te doen. Soms moest ik een stapje buiten mijn comfortzone zetten, maar dat is dan ook wel weer een hele leuke uitdaging natuurlijk! Ik hoop dat jullie een goed beeld gekregen hebben van de nieuwe MD-producten uit de aprilcollectie en ook hoe je deze kunt combineren met wat oudere lijnen. 

Vind je het leuk om al mijn creaties als Designer of the Month nog eens op een rijtje te zien, klik dan hier.

5 opmerkingen:

 1. Ook dit is weer een hele leuke kaart! Mooi met die taartjes Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze is ook leuk! Wat gaat een maand snel voorbij, he?!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie afsluiter van je maand-designerschap! De cupcake blijft leuk en is mooi met dat paars! Goed plan om er een drieluik van te maken en gaaf dat het mooi uitkomt met de stiklijn-vierkantjes...
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker een leuk modelletje dit, eenvoudig maar net dat beetje extra. En extra ruimte om leuke dingen op de kaart te verwerken! Je hebt leuke kaarten gemaakt als gastdesigner en tussendoor ook nog heel veel andere dingen. Knap! Toch jammer dat je net niet een maandje later GD was ;-) met spullen in je confortzone had je net wat meer kunnen uitpakken met je favoriete maritieme thema. Gelukkig kan je alsnog met de nieuwe producten aan de slag, want daarvan belanden er vast2 wat in je winkelmandje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Linda! Je hebt prachtige kaartjes laten zien! Super!
  Groetjes Suzan

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda