zaterdag 7 mei 2016

Opkikker #14

Ik heb een tijdje geleden mijn knipvellen er weer eens bij gepakt. Soms heb ik niet zoveel inspiratie om een kaartje te maken, maar heb ik toch zin om te knutselen. Dan ga ik maar gewoon wat plaatjes knippen. Op die manier heb ik, wanneer ik meer inspiratie heb, alvast wat geknipte afbeeldingen klaar liggen om mee aan de slag te gaan.  


Dit keer gebruikte ik de vrolijke afbeelding van dit kikkertje. Hij is er helemaal klaar voor om een ziek iemand op te vrolijken. Altijd handig om dit soort kaartjes op voorraad te hebben, vind ik.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Designpapier grijs : MFT - Calm & Cozy Chevron
- Designpapier groen: Pebbles - Harvest
- Stans 'van harte beterschap': Marianne Design CR1317
- Stans cirkel (kartels): MFT - Pinking Edge Circle STAX
- Afbeelding kikker: Marianne Design - Eline's Opkikkertjes AK0049
- Touw: Hemptique hemp card - Earthy #10
- Pailletten / sequins

P.S. binnenkort nog twee opkikker-kaartjes in combinatie met washi tape op mijn blog :).

4 opmerkingen:

 1. Leuk! Echt een happy kikker. Ik had vorige week hetzelfde idee, opkikkers en washitape matchen zo fijn hè! Die van mij wachten nog even op een publicatie op een zondag. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super vrolijke opkikker Linda! Goed idee om de plaatjes alvast te knippen als je geen inspiratie hebt. Dan kun je ook lekker snel door werken als je bruist van de inspiratie :)
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klopt, de kikkers van Eline blijven leuk. Afmeting is prima, waardoor zij makkelijk te verwerken zijn. En ja....ze zijn super vrolijk.

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda