dinsdag 3 april 2018

Bubble over with Joy #1

Zoals beloofd vandaag nog een verslagje van de knutseldate die Larissa en ik afgelopen weekend hadden. Het was weer onwijs gezellig! We hebben eerst lekker bijgekletst, waarna we toch ook maar eens de knutselspullen erbij pakten :).


Larissa heeft me weer iets nieuws geleerd: werken deze wolken- en heuvel-stencils! Wat een toffe dingen :). Ik had ze wel eens voorbij zien komen, maar wist eerlijk gezegd niet zo goed wat je ermee moest. Nou dit dus! Je kan er super leuke achtergronden mee maken als basis voor kaarten. Ik maakte er gelijk een paar en zette de stencils gelijk op mijn verlanglijstje, hihi. Bovendien had ze (onder andere) dit überschattige stempelset bij zich, waar ik natuurlijk even wat afdrukjes mee maakte.


Ik maakte de kaarten vandaag af, want daar was ik uiteraard niet aan toegekomen zaterdag haha. Een roze en een rode versie met matchende jurkjes. Lekker zomers, of op zijn minst lente-achtig!


Hieronder zie je ze nog even samen:


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart rood en roze
- Stencil wolken: MFT - Stencil Cloud
- Stencil heuvels: MFT - Stencil Drifts & Hills
- Stempel konijntjes: MFT - Bubble over with Joy
- Stempel tekst: MFT - Somebunny
- Inkt: Memento Summer Sky, Pear Tart, Bamboo Leaves
- Fineliner zwart

Deze kaarten doen mee aan de volgende uitdagingen:
Crazy for CAS: gebruik een stencil
CAS-ual Fridays: Spring Fever
4 Season Challenge: lente- / voorjaarskaart
ScrapPlezier: moodboard / inspiratiefoto

En toen zat het er alweer op, mijn zwangerschapsverlof! Aan de ene kant is de tijd gevlogen, maar toch lijkt het achteraf ook wel weer heel lang geleden dat ik op mijn werk was. Het is weer tijd om terug te gaan :). Zoë heeft al twee keer een ochtendje gewend op het kinderdagverblijf en dat ging hartstikke goed, dus daar heb ik alle vertrouwen in. Zelf heb ik ook wel weer zin om te gaan werken, het 'echte' leven weer oppakken. Wel ben ik heel benieuwd hoe druk ik het ga krijgen, maar ach dat zien we ook wel weer! Voorlopig begin ik rustig aan, hier en daar een extra vrije dag en dan hoef ik pas vanaf half mei vier dagen per week te werken, mijn nieuwe ritme.


BewarenBewaren

15 opmerkingen:

  1. Ja, leuk he, wolkenluchtjes en grasveldjes maken! Schattige kaartjes heb je gemaakt. Je verlof weer voorbij, en de kop is eraf...ook wel fijn hè!?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey Linda,

    Wat gezellig, zo'n knutseldate! Het resultaat van de mini-workshop is dan ook heel erg leuk geworden! Wat een vrolijke lentekaartjes!!

    Hopelijk valt jouw eerste werkdag wat mee!
    En doet Zoë het goed in de crèche!
    Mijn kleindochtertje Eva is nu bijna 5 maanden en gaat sinds de krokusvakantie ook naar de crèche. Mijn oudste dochter, zus van de mama van Eva, werkt daar en gaat af en toe een kijkje en een foto nemen. Dat is best gezellig...

    Liefs,
    Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie kaarten! Heel schattig met die konijntjes. Het zal best even wennen zijn om weer te gaan werken maar je hebt het handig opgelost met wat extra vrije dagen er tussenin Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kleuren op deze schattige kaartjes. Leuk he die lucht en heuvel stencils. Heb ze zelf ook. Lijkt moeilijk maar is eigenlijk heel simpel. Leuk dat je mee doet met CFC.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ha die Linda,
    Wat leuk die kaart met die gave wolken. Gezellig zo'n knutseldate waarin je elkaar ook nog wat technieken leert.
    Hoe was je 1e werkdag?? Ik hoop dat je het allemaal een beetje kan combineren. Fijn dat je rustig aan kan starten.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Schattig zijn ze, jouw kaartjes! De stempeltjes die je gebruikt hebt zijn ook zo cute. Succes weer met werken, rustig aan in je ritme komen is een prima idee. Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Superleuk ook dat je meedoet bij Crazy for CAS, dankjewel!

      Verwijderen
  7. Heel leuk gedaan, mooie tafereeltjes! Leuk dat je meedoet met onze lente-uitdaging op het 4-Season Challenge blog (plaats je nog even een linkje?)
    grt Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik zie wel dat je helemaal in de wolken bent met deze leuke stencils. Ik heb ze ook en gebruik ze natuurlijk weer veel te weinig. Ze zijn zo leuk! Zeker met deze schattige konijntjes!! En ja, weer werken... Dat wordt vast even wennen maar misschien ook wel weer heel erg lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Your cards are adorable! Thanks for playing along CAS-ual Fridays Spring Fever Challenge. DT Lisa

    BeantwoordenVerwijderen
  10. These are so cute!! Reminds me of the grandkids - they love bubbles!! What a great stamp set. Thanks for joining us at the CAS-ual Fridays Challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze kaarten zijn echt TOP, je hebt ze zo mooi clean and simple gehouden dat je oog er niet van afwijkt! Bedankt voor het meespelen namens het hele team van Scrapplezier...

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke kaarten!! Mooi gedaan met de stencils Linda en leuk dat je meedoet bij CFC!
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een schattige kaartjes zeg. En de wolkjes zijn mooi geworden. Bedankt voor het meedoen met de Crazy for CAS challenge.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Supermooie kaart!! Bedankt voor je deelname aan onze challenge van 4-Season Challenge Blog.

    Groetjes Nelly

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.