zaterdag 14 december 2019

LiLa Swap #25 - Kerstkaart met Stempel

Vandaag ons 25e Swap-Project. In mijn vorige bericht vind je een foto van het pakket waarmee we nu werken. De opdracht die ik er deze keer bij had bedacht, was: maak een kerstkaart met de stempels.

 

Ik zit nu in de afrondende fase van mijn kerstkaarten-productie. Twee extra kaarten erbij kon zeker geen kwaad. Ik denk dat dit mijn eerste jaar wordt sinds lange tijd, dat ik niet genoeg zelfgemaakte kerstkaarten heb... op zich verklaarbaar, maar toch vind ik het jammer om aan te moeten vullen met gekochte kaarten. 

Maar goed, hieronder dus mijn twee kaartjes voor deze swap-opdracht. Kom je ook bij Larissa kijken?


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart kraft
- Inkt achtergrond: Distress Oxides Black Soot - Chipped Sapphire, Faded Jeans, Peacock Feathers
- Stempels: CarlijnDesign - Sneeuwpop
- Glitterpapier blauw: Marianne Design
- Touwtje
- Plaksteentjes

8 opmerkingen:

 1. Eenvoudig, maar daardoor juist ook heel mooi! Ik snap het dat je het jammer vindt dat je te weinig zelfgemaakte kerstkaarten hebt. Dat heb ik ook. Volgend jaar beter, moet je maar denken;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie achtergrond, heel leuke kaartjes! Ik kom er ook tekort dit jaar, maar alle mensen die zelf kaarten maken krijgen ook een zelfgemaakte kaart. Dat vind ik het belangrijkst ;-) Fijn weekend nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 2 schattige kaartjes! Zo leuk en mooi hoe je die prachtige achtergronden maakt.
  Mijn kerstkaarten productie is dit jaar bizar laag. Maar ik ga wel een aantal kaartjes sturen, blijft toch wel erg leuk.
  Fijn weekend samen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke kaartjes gave achtergrondjes!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Superlief zijn deze! Grappig dat het sneeuwmannetje op de ene kaart zijn ogen dicht heeft en op de andere open. Mijn kerstkaarten gaan morgen op de bus maar ik heb ook niet voor iedereen een zelfgemaakte kaart hoor. Het moet wel een beetje leuk blijven ook toch?!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt super leuke kerstkaarten gemaakt de laatste weken!! En ik heb ook wel eens gehad dat ik niet voor iedereen een zelfgemaakte had. Er komen wel weer andere tijden. Maar die je maakte zijn gewoon tof!! Veel plezier met je gewonnen vosje.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda