vrijdag 3 januari 2020

Vosje #13 - Philippa geboren

Een van mijn belangrijkste voornemens van 2020 is: meer knutselen! Ik heb daar zoveel zin in, dus ik hoop dat het tijd-technisch gaat lukken. Ik heb al een paar half-af-projectjes liggen en ook een plan om mijn knutselkast (= onze trapkast) uit te mesten en samen met mijn vader een slimme indeling te maken, zodat ik nog meer kwijt kan en er gemakkelijk iets kan pakken ;). Hebben jullie ook knutsel-gerelateerde goede voornemens? Let me know :).

Voor nu heb ik alvast een kaartje om te laten zien die ik onlangs maakte voor mijn collega. Zij werd voor het eerst moeder. 


Het designpapier is een van mijn nieuwe aanwinsten. Het is van het merk Pebbles en ik kon het niet weerstaan! Ik heb ook de jongens-variant aangeschaft. Daarmee laat ik jullie binnenkort een kaart zien die ik maakte voor de geboorte van het zoontje van een vriendin. Het 'oude' vosje van Eline Pellinkhof stanste ik uit donker-oranje en de bladeren erachter uit zilverkleurig papier. Die blaadjes geven de kaart net een extra touch, vind ik :). Uiteraard kwam de prachtige naam ook op de kaart!


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart zalmroze
- Designpapier: Pebbles - Peek-a-boo You Girl
- Stans vosje: Marianne Design - Eline's Fox COL1355
- Stans bladeren: MFT - Layered Leaves
- Stempel 'welcome sweet': Marianne Design - Eline's tekst EC0171
- Stempel alfabet naam: Nellies Choice - alfabet Lars ALCS002
- Zilverkleurig papier
- Fineliner zilverkleurig

7 opmerkingen:

  1. Hoi Linda,
    Dat is een goed voornemen van je. Wij hebben afgelopen jaar mijn hobbykamer gerealiseerd het is niet groot maar alles heeft een plekje en het staat niet allemaal meer in de kamer :)
    Ik hoop weer wat meer te gaan bloggen.
    Wat een leuk kaartje heb je gemaakt, echt schattig en ik ben benieuwd naar de jongens variant.

    Groetjes, Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Superleuk, zo'n kaartje met de naam er op. En groot gelijk: heel tof papier.
    Je voornemen klinkt als muziek in de oren. Ik hoop het voor mijzelf ook, maar er staan voor het komende jaar ook andere dingen op stapel, dus ik weet niet of het gaat lukken. Succes met het ordenen van je knutselkast. Wellicht laat je een fotootje zien als het af is? Altijd leuk om een kijkje in de keuken, uuhh, kast te nemen;)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk, die papierblokjes heb ik ook. Een paar van de eerste papierblokjes die kocht en daarna begon de kaarten(papier)-verslaving 😉.
    Mijn voornemen voor dit jaar is dan ook veel kaarten maken, ik heb vandaag nog allerlei mooie stansen binnen gekregen dus dat moet goed komen. En ik wil mij meer verdiepen in het bloggen.
    Liefs Marinda.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. supermooi is je kaartje geworden ! het vosje blijft een van mijn favorietjes, blijft lief en stoer tegelijk, kan dus zowel voor jongens en meisjes...
    grtjs,martina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lief kaartje, Linda. Mijn voornemen is lekker door knutselen en de hobbykamer verder opruimen. Daar ben ik in december mee begonnen, maar toen had ik te weinig tijd im het af te maken, helaas. En dan blijft het weer liggen 😕
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk kaartje, lief!
    En goed voornemen, kunnen wij van meegenieten ;)
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een superlief geboortekaartje! En ja, ik heb hetzelfde voornemen; meer knutselen en ook mijn hobbykamer gaat deze maand op de schop, houdt marktplaats dus maar in de gaten ha ha.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.