maandag 17 februari 2020

Stippen op Porselein #1

Zoals ik pasgeleden vertelde, heb ik er een nieuwe (zeer verslavende!) hobby bij. Half creatief Nederland had het al lang eens gedaan (of raakte al verslaafd), maar ruim 2 weken geleden deed ik het voor het eerst: stippen op porselein.


Samen met drie vriendinnen deden we een workshop en ja, ik was verkocht! Mijn eerste stip-werkje was dit 'koekjesschaaltje'. Of het daar echt voor bedoeld is, weet ik niet. Maar dat is wel de bestemming die hij bij ons thuis krijgt :).


Nog een detailfoto hieronder:


Inmiddels heb ik, samen met mijn moeder (die ik verslaafd gemaakt heb...), al heel wat leuke kleuren porseleinverf gekocht. Dus er kan de komende tijd volop gestipt worden!

Afgelopen weekend ben ik samen met mijn moeder en zusje een weekendje weg geweest en ook daar hebben we gestipt, hihi. Wordt vervolgd... hoop dat jullie het leuk vinden om ook af en toe iets 'gestipt' langs te zien komen.

5 opmerkingen:

 1. Super! Staat ook op mijn todolijstje! Mooie start. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi, Linda. Al dat gestip ziet er zo mooi uit! Ik heb me er nog niet aan gewaagd.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk hè, stippen?! Jouw resultaten mogen er zijn. Nog veel stipplezier!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, jouw stippenschaaltje! Ik kan me voorstellen dat het heel verslavend is. Ik ben benieuwd wat er nog meer volgt!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtig schaaltje Linda! Inderdaad heel leuk om te doen dat stippen, kan me voorstellen dat je er een verslaving bij hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda