donderdag 12 november 2020

Sluitstickers & Creatief Notitieblok - Studentendrukwerk

Al een tijdje dacht ik na om stickers te laten maken met mijn naam/logo erop. Het leek me zo leuk om deze bijvoorbeeld als sluitsticker op een envelop te gebruiken! En toen benaderde Femke van Studentendrukwerk me met deze leuke kans...

Ik mocht dus mijn eigen stickers laten printen, whoop whoop! Ik ging voor twee verschillende versies, één met 'Liefs, Linda' zoals ook onderaan mijn blogberichten staat. En één variant met 'handmade by Linda', welke ik ook als eigen stempel heb die ik achterop kaarten zet. Je kan bij Studentendrukwerk kiezen voor verschillende vormen en maten; ik ging voor een ronde sticker met een doorsnede van 30mm. Kijk eens hoe tof ze zijn geworden, ik ben er super blij mee:


Daarnaast mocht ik ook een notitieboek laten bedrukken! Daar kan ik mooi al mijn creatieve ideeën in kwijt. Heb je dat niet soms, dat er van alles in je hoofd zit? Van aankomende verjaardagen waar je nog iets voor wil doen, tot bestellingen van kaarten en ideeën die je 's avonds in bed krijgt? Ik schrijf ze voortaan in stijl op! Je kan zelf het formaat kiezen, de bedrukking van de kaft, maar ook of je blanco of gelinieerd papier wil. Ik ben enthousiast, maar dat heb je vast al gemerkt :).


Dat was hem weer even voor nu, to gauw weer met wat kaartjes! (heb genoeg ideeën... opgeschreven!)


In samenwerking met Studentendrukwerk

1 opmerking:

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda