zaterdag 10 november 2012

Lift Challenge - Kerstkaart

Jippie! Eindelijk weer eens tijd gehad om te knutselen (en te bloggen). Ik ben eerst een weekje naar Madrid geweest met vriendinnen, wat heerlijk was. En vorige week heb ik voor mijn werk de hele week training gehad. Dus ik zag enorm uit naar dit weekend! Eindelijk kon ik ook mijn aankopen van de KreaDoe gaan gebruiken.

Ik was trouwens nog niet eerder naar KreaDoe geweest, dit jaar voor het eerst. Heb daar heerlijk de hele dag rondgesnuffeld samen met mijn moeder. Wat een leuke spullen en ideeën weer! Maar goed dat je niet bij iedere kraam kunt pinnen, anders had ik veel te veel geld uitgegeven! Bovendien ben ik ook nog wat gesponsord door mamalief! Bedankt nog daarvoor, het was een superdag!

Naar aanleiding van de huidige Lift Challenge heb ik deze kaart gemaakt.


Gelijk mijn nieuwe zwarte inkt uitgeprobeerd. Eerder had ik die van Boekenvoordeel, maar die werd zo grijzig en was niet mooi meer. Nu heb ik er een gekocht van Stavon, resultaat: pikzwarte stempelafdrukken. Precies zoals ik ze wil! Dus dat is in elk geval al geen miskoop geweest. 

Verder zal ik vanmiddag nog wat foto's maken van nieuwe creaties. En morgen heb ik een knutseldag met mijn moeder gepland staan. Om écht al ons nieuwe aankopen eens goed te bekijken en uitproberen!

PS: Dit is alweer mijn 100e post! Iedereen bedankt elke keer voor de leuke berichtjes, want dat is toch zo leuk weer elke keer!

Liefs,

Linda

7 opmerkingen:

 1. Het is een mooie, strakke kerstkaart geworden. Leuk vooruitzicht altijd he, vrije dagen om lekker te knutselen als je een drukke periode achter de rug hebt. Alhoewel Madrid natuurlijk ook een heeeeeerlijk uitje is! Volgens mij is heel blogland naar de KreaDoe geweest, ik ben er nog nooit geweest. Ik ben pas een keer naar een beurs geweest (ik weet even niet meer welke), maar dat is inderdaad super leuk. Teveel leuke spulletjes bij elkaar, voor de bankrekening iets minder leuk inderdaad. Maar ach, de spulletjes worden uiteindelijk goed besteed voor op een leuk kaartje! En Stavon is altijd goed! Bedankt trouwens voor je reacties elke keer op mijn blog! :) Fijn knutselweekend! Ik heb morgen ook een knutseldate met mijn moeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke kerstkaart met die mooie liftkaart! Leuk dat je volger bent geworden op mn blog! Ik ken je wel van Pinterest, daar volg ik je al.
  groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker om weer met al je spulletjes aan de slag te gaan!
  Deze lift is al erg leuk, en mooi van kleur! dank je wle voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Allereerst, weer een heel leuk kaartje heb je gemaakt! En wat gaaf dat je een week naar Madrid bent geweest! Heerlijk zeg! De Kreadoe ben ik nog nooit geweest(lijkt me wel erg leuk)Daarbij ik had mijn hobbycentjes al op een andere beurs uitgegeven een tijdje terug ; ) Ik wens jou veel plezier met je nieuwe knutselspullies!!
  Fijne zondag ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk gedaan! Mooie strakke kerstkaart zo! Die inkt van Stazon is zeker goed!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heerlijk he een beursdag, en wat een genieten is het dan van je nieuwe spullen. Ik vind het haast zonde dan om aan te breken haha. Je kaartje is erg leuk geworden en je stempel ziet er inderdaad perfect uit! Ben benieuwd wat je nog meer allemaal hebt gemaakt. Bedankt voor het meedoen met onze challenge in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit jaar niet geweest, ik ga naar de beurs in Zeist in het voorjaar. Vorig jaar wel naar de KreaDoe. Ook thuisgekomen met een lege portemonnee :) Maar wel erg leuk, hoor!
  Erg leuke kaart is dit, mooi strak en inderdaad een goed gelukte stempel. Fijn dat je met onze challenge meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda