maandag 15 december 2014

Kerst 2014 - Eline's Woodland Christmas #5

Daar is 'tie dan, de laatste kerstkaart die ik jullie dit jaar laat zien, beloofd!


Nog een laatste keer leefde ik me uit met Eline's vosje, uiltje en papiertjes. De kerstspullen gaan nu allemaal terug de doos en kast in. Daar laat ik ze nu even met rust. Wel ga ik in 2015 de kerstkaarten beter verspreiden over het jaar (goed voornemen...)!


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart rood en basiskarton groen
- Designpapier: Eline's Woodland Christmas
- Stempels: Eline's Christmas Hugs EC0148
- Plakparels

En daar lagen ze dan, al mijn kerstkaarten van dit jaar uitgestald op tafel. Ik vind het echt leuk om dan na zo'n heel seizoen kerstkaarten maken uit te zoeken welke kaart ik aan wie wil sturen. Traditiegetrouw kiest vriendlief zelf de kaarten uit die naar zijn ouders, opa en oma's en zusje verstuurd worden. 


De kerstkaarten zijn inmiddels allemaal op de post en van de week doe ik er nog een aantal bij buren in de brievenbus. Een zwart gat.. haha oké dat is misschien wat dramatisch.. maar ergens vind ik het wel jammer dat de kerstkaarten weer klaar zijn. Maar goed, genoeg leuke niet-kerstknutsels, dus knop om en daar weer lekker mee aan de slag!

Liefs,

Linda

3 opmerkingen:

 1. Ziet er feestelijk uit!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schatje van een kerstkaart Linda en wat heb je er veel gemaakt!!!
  Leuk om ze zo met z'n alle op de foto te zien.
  Groetjes, Marleen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk kaartje, en ach beter verdelen heeft zijn voordelen, maar er zullen er genoeg zijn die niet zitten te wachten op n kerstkaart in februari. Ik begin ook dan pas weer met de kerstkaarten ;) Liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda