woensdag 25 mei 2016

Washi Tape Madness #29 - Thanks & Nieuwe Tapejes

Joehoeee, mijn nieuwe washi-tapejes-bestelling is binnen! En dat betekent: plakken, plakken, plakken! O ja, en opruimen! Zie onderaan dit blogbericht :).


Voor deze eerste kaart ging ik aan de slag met de sketch van As You See IT Challenge


Voor de tweede kaart gebruikte ik dezelfde kleur tapejes. Het ontwerp baseerde ik op een idee van Miranda. Dit kaartje gaf ik aan mijn moeder om haar te bedanken dat ze samen met mij kaarten wilde verkopen voor het goede doel afgelopen weekend.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart lichtblauw en wit
- Washi tape: Etsy (WashiWednesday)
- Stans 'thanks': Lawn Fawn - Scripty Thanks
- Enamel stickers: Marianne Design
- Pailletjes / sequins
- Goudkleurige pen

En tja, met al die nieuwe tapejes had ik een nieuwe opbergoplossing nodig :). Bij die heerlijk goedkope winkel met de A kocht ik wat plastic dozen (ideaal formaat, niet te hoog) en toen kon ik gaan sorteren! Een aantal oude rolletjes die niet meer goed plakten of die ik stiekem niet zo heel leuk meer vond, hebben plaats moeten maken voor nieuwe. Dus lekker opgeruimd en gelijk op kleur ingedeeld!

In het kleine bakje rechts zitten allemaal mini-rolletjes washi tape. Dat zijn de rolletjes die ik met mijn moeder gedeeld heb. Soms bestellen we samen tape en dan splitsen we de rol door die voor een deel om een pvc-pijpje te rollen. Heel handig om zo kosten te besparen, maar niet teveel te hoeven schrappen in je verlanglijstje :).


Tot zover weer mijn washi tape madness, maar ik denk dat een vervolg niet lang uit zal blijven ;).


7 opmerkingen:

  1. Zo'n leuk spul, dat washi-tape. Jouw voorraad ziet er tof uit en je kaartjes zijn gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, suuuper mooie tapejes! Ze matchen geweldig samen, natuurlijk ook weer helemaal leuk dat je inspiratie vond bij mij. En heerlijk dat je opnieuw mocht sorteren haha, je hebt een mooie collectie! Die mini rolletjes die je met je moeder hebt verdeeld zien er ook te lief uit. Nog een hele klus om ze zo netjes op te rollen! Veel plakplezier, ik geniet lekker mee van je madness!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Toffe kaarten in prachtige kleuren!! En met het opruimen alles mooi op kleur gesorteerd!!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love your interpretation of our sketch! That wonky line of washi tape is wonderful and I really like your colour choices too. Thanks so much for joining us this week at As You See It.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk, mooie kleurtjes bij elkaar en toffe tekst! De sequins/hartjes maken het helemaal af!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Love the unconventional vertical element with the washi tape and your choices of colour and design! So glad you could join us at As You See It Challenges this time.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super cute!!! Thank you for joining us at AYSI, good luck!!! Amy DT

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.