donderdag 5 mei 2016

Watercolor Wings #4

Soms lig ik op bed en denk ik nog steeds aan knutselen haha, erg hè? Maar toen bedacht ik me laatst dus om mijn Watercolor Wings stempelset eens uit te proberen op kraft in plaats van op wit papier. 


Vorig weekend ging ik met dat idee aan de slag. Ik gebruikte inkt in de kleuren zilver, goud, zwart en wit en combineerde de grote kraft vlinder met de kleine vlinder uit glitterpapier.


De eerste kaart werd de zilverkleurige en kreeg een kleine witte glittervlinder op z'n rug :). Verder pakte ik de doilies van MFT er ook weer eens bij. Zo mooi vind ik die, maar gebruik ze veel te weinig! 


Het tweede kaartje werd de goudkleurige en combineerde ik met een label. Deze omlijnde ik met fineliner en gebruikte verder dezelfde tekststempel als op het eerste kaartje.


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart wit
- Designpapier hout: My Mind's Eye - Necessities Wood
- Designpapier zwart/wit: Lawn Fawn - Let's Polka in the Dark
- Stans doily: MFT - Mini Delicate Doilies
- Stempel en stansen vlinder: Stampin' Up - Watercolor Wings
- Stempel tekst: Marianne Design - Eline's Teksten EC0138
- Fineliner
- Touwtje
- Plakparels

En joepie, vandaag lekker een extra dagje vrij! Dat wordt genieten!

11 opmerkingen:

  1. Dat geeft een erg leuk effect Linda als je met kraft werkt. Heel mooi! Ik heb de doilies ook en gebruik ze ook te weinig, je brengt me op ideeën :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een erg leuke serie heb je weer gemaakt. ik heb genoeg kraft papier in huis, maar grijp toch altijd naar wit. Tijd om er verandering in te brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow die eerste kaart vind ik echt helemaal geweldig! De andere is ook mooi. Dat stempelen op kraft gaat dus prima. De doilystans is een plaatje en heel mooi toegepast.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi, in bed en op de wc... daar ontstaan de beste ideetjes :-) Goed plan om het zo uit te werken, levert 2 prachtige kaartjes op, erg mooi!
    grtz. Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooi! Bij mij komen ideetjes ook overal!! Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Komt bekend voor, alleen dan in winkels. Mijn zus heeft soms wel slapeloze nachten. Is dan in gedachten kaarten aan het creëren. Je kaarten zijn prachtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Je hebt mooie kaartjes gemaakt. Die stempelset is mooi, he? Ik gebruik de set ook graag. En in bed? Dat komt heeeeeeel bekend voor ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk dat je zelfs bij het slapen gaan nog aan knutselen denkt. Ik denk dat velen van ons zich hierin herkennen
    Beide kaarten heb je heel mooi gemaakt! Al gaat mijn voorkeur meer uit naar de zilveren variant. En dat terwijl ik een poosje geleden nog in de ban was van goud (-;

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Superleuk geworden!! Allebei heel verschillend en toch weer een eenheid. Ik kan echt niet kiezen welke ik het mooiste vind.
    Fijne dagen!!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ohjee in bed denken aan knutselen ... dat is wel erg en ik herken het helemaal niet hihi :p Prachtig zoals je de vlinders hebt verwerkt Linda! Stoere reeks ook :)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk effect met dat kraft papier. Leuke kaartjes ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.