zondag 4 september 2016

Hoera & Knotsgekke Kaartendagen (het resultaat)

Gisteren waren de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch. Je had het wellicht al op mijn blog gelezen: ik stond daar op het Bloggersplein (o.a. samen met mijn moeder, ColienRimmie en Ann). Gezellige boel natuurlijk, dat snap je wel! We hebben ook nog veel bezoek gekregen op het plein, van zowel bloggers als enthousiaste niet-bloggers, leuk leuk!


Ik had de materialen voor deze kaartjes bij me, maar ben er helemaal niet aan toegekomen om ermee aan de slag te gaan! Maar ik was vanmorgen vroeg wakker, dus toen heb ik ze alsnog afgemaakt :).


Twee kaartjes gebaseerd op hetzelfde idee, maar een andere uitvoering. Ik baseerde ze op de sketch van Freshly Made Sketches. Op beide kaarten gebruikte ik de puffy stickers van Action, ik vind ze zo leuk!


En nog even samen op de foto:


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart koraalrood & blauw
- Designpapier eerste kaart: Fancy Pants - Trendsetter 
- Designpapier tweede kaart: Doodlebug - Kraft in Color - Color
- Stans 'hoera': JoyCrafts 6002/0297
- Stans scribble: My Favorite Things
- Puffy stickers: Action
- Fineliner wit / zilverkleurig

Hieronder nog een sfeerimpressie van het Bloggersplein, het hoekje van mijn moeder en mij:


Tussen alle gezelligheid op het bloggersplein door hebben we ook nog wat 'rondgekeken' op de beurs. Oké, eerlijk is eerlijk: het bleef natuurlijk niet bij kijken, want ja wie kan zich beheersen met zoveel mooie spullen om je heen? Ik niet! Hieronder wat van mijn aankopen :). En natuuuuurlijk ben ik daar ook vandaag al druk mee aan de slag gegaan, dus houd mijn blog maar in de gaten en je ziet de creaties ermee dan binnenkort voorbij komen!


Tot slot nog even de sketch waarop mijn kaarten gebaseerd zijn:



9 opmerkingen:

  1. Het was inderdaad gezellig, een erg leuke dag! Grappig dat ik vanmorgen met dezelfde sketch heb gewerkt, ik heb restjes van gisteren gebruikt, kaartje komt morgen :-)
    Je had mooie papiertjes gescoord (en je moeder ook, dankzij die aardige meneer én jouw badge!!) en de eekhoorn is ook leuk, ik ben benieuwd wat je ermee gaat maken...
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel tof. Na jou weetje ben ik gisteren bij de Action geraakt. Ik vond niet dezelfde dingen die jij toonde, maar toch enkele. En zo goedkoop !! Leuk! Je nieuwe spullen zijn tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gave kaarten! Heel leuk gemaakt en wat een leuke stickers Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Linda,

    Leuke kaartjes en 2 varianten..!
    Zag gister op het bloggersplein je kaarten..super mooi.
    Groetjes Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  5. What great cards and what a fabulous take on the sketch! Thanks for playing along with us at Freshly Made Sketches!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk dat het zo gezellig was, fijn dat jullie er met zijn 4en stonden. Ik had een foto gezien van een andere dag war het plein weer als lunchplek werd gebruikt, maar bij jullie zag het er goed versierd uit. En heerlijk dat je nog over de beurs kon, hele mooie vangst! Veel plezier met je nieuwe spulletjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een gezelligheid weer! Leuk 'aangekleed' ook! Haha, en je bent natuurlijk niet voor niets op de beurs, dus met niets thuiskomen is helemaal geen optie! ;) Heel veel plezier met je nieuwe spulletjes, ben benieuwd! Je hebt de slag lekker te pakken de laatste tijd, moet ik zeggen, Leuk!
    Lieve groetjes, Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh wow! Your cards are just gorgeous and have a modern feel! Love how you've layered your circles! Thanks for joining us at FMS this week!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Den Bosch moest ik overslasn. Maar ga je ook naar Paperpassion in Tilburg? Dan gaan we elkaar zien!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.