woensdag 21 december 2016

Eline's Babies #17 - Hoera, een Meisje & Jongen

Voor de kaartjes die ik jullie vandaag laat zien, gebruikte ik een 'gouwe ouwe' stempel :). Ik vind hem zelf zo ontzettend schattig met dat lieve olifantje en kindje!


Met de nieuwe januari-collectie van MD voor de deur, leek het me juist wel leuk om nog even aan de slag te gaan met de baby-spulletje die ik al heb. Ik kan echt niet wachten tot ik aan de slag kan met al die leuke nieuwe spullen!

En voor de oplettende lezer, je ziet het goed.. ik bestel nieuwe knutsels haha. Maar omdat dit de januari-collectie is, vond ik dat het wel mocht ondanks mijn knutsel-koop-stop (nog 10 dagen!). Bovendien krijg ik een deel ervan van mijn zusje voor mijn verjaardag :)

Maar goed, terug naar mijn kaartjes voor vandaag.
Allereerst maakte ik een roze versie voor de geboorte van een meisje. Ik stempelde de kleertjes op designpapier en knipte dit uit. De rest van de stempel kleurde ik in met mijn Spectrum Noir Markers.


En een blauwe jongensversie, waarbij ik op dezelfde manier aan de slag ging. 


Deze kaarten doen mee aan de candy bij Rimmie, waarbij zij haar DT-lidmaatschap bij Marianne Design viert met het thema 'nieuw'.


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart roze en blauw
- Designpapier: Marianne Design - Eline's Babies Pink & Blue
- Stans cirkels stitched: Nellie Snellen
- Stans cirkel kartelrand: MFT
- Stempel baby: Marianne Design - Eline's Toddlers EC0093
- Stempels tekst: Marianne Design - Eline's Babies EC0106
- Pailletjes/ sequins

6 opmerkingen:

  1. héél mooi, heb die ook vaak gebruikt vroeger, ook die met de giraffe... Moet die ook nog eens weer uithalen, blijven inderdaad mooi hé
    groetjes
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt supercute en leuk om die stempel weer eens te zien!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Beide erg schattige kaartjes! Mooi gemaakt en leuk bij het jongensmutje dat precies die ster erop zo op zit Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Prachtige babykaartjes! Ik vraag voor mn bday ook nieuwe collectie mallen van de aankomende babycollectie. Erg leuk. Heb jij ze al ontvangen??

    Liefs Kim

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig wat een super leuke kaartjes.
    De baby's blijven echt schattig.

    Groetjes Linda.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, ook de oude materialen van Eline blijven leuk! Maar ook ik kijk weer uit naar de nieuwe serie. Ik ben in januari jarig, dus ik heb een mooi lijstje gemaakt. Deze twee kaarten zijn super leuk. Fijne kerstdagen!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.