zondag 27 januari 2019

Our Story #1

Ik vind dit zo'n heerlijk winterse stempelset. Althans, ik stel me dan voor om met een heerlijk boek, onder een dekentje, op deze heerlijke stoel te zitten. Lekker kopje thee erbij, poes aan de voeten.. top! Zeker ook toepasselijk op het druilerige weer dit weekend, al begint het hier nu een beetje op te klaren :).


Oké, ik dwaal af. Ik was een kaart aan het maken, hihi. Twee zelfs! Ik kleurde de stempels in met mijn Spectrum Noir markers in kleuren die matchen bij het designpapier.


Het onderste deel van de kaart moet een houten vloer voorstellen. De bovenste helft lijkt dan wel een vrolijk behangetje, toch? :)


Hieronder zie je de kaarten nog even samen op de foto. Wat is jouw favoriete boek (van dit moment)?


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart en roze en blauw
- Designpapier: Marianne Design - Crafty Patterns
- Designpapier houtpatroon: merk onbekend
- Stempels: MFT - Our Story

8 opmerkingen:

  1. Mooie kaartjes!
    Lekker wegdromen in een heerlijk boek.
    Buiten bar en boos, en binnen gezelligheid.:)
    Heel leuk gedan!
    Fijne Zondag verder,liefs Crealientje.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Twee heel leuke kaartjes, geven inderdaad een warm, huiselijk sfeertje weer. Ik lees graag, ik wissel crimi's/detectives af met lekker weg te lezen romans. Op dit moment liggen er 2 boeken van Jan Terlouw op mijn nachtkastje en ben ik halverwege 'Zomerhuis' van Linda van Rijn....
    grtz Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel gezellige sfeer op je kaarten. Ik lees altijd meerdere boeken tegelijk en van die drie is Mythos (Stephen Fry) mijn favoriet. Griekse mythen leuk verteld. En jij? In welk boek ben jij bezig?

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gaaf gedaan zeg, houten vloertje en een leuk behangetje! En dan inderdaad heerlijk in een stoel met een goed boek (ik lees momenteel een IJslandse thriller) en de poes. Wat wil een mens nog meer?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het ziet er inderdaad erg gezellig uit op je kaartje! En zo mooi gekleurd. Ik kom momenteel niet toe aan het lezen van een boek. Als de kinderen groter zijn komt dat vast wel weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zo gezellig, jouw knusse kaartjes! Het is een warm en tof tafereeltje!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke en gezellige kaartjes. Een favoriet boek heb ik niet, vandaag voor het eerst een boek sinds lange tijd gelezen, lekker languit op de bank. Een boek wat boeit en niet vermoeid is voor nu even het fijnste. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat twee leuke vrolijke kaartjes ,even lekker weg van alles om je heen en afdwalen in je boek, op het moment niet aan het lezen , heb wel boeken meegekregen van mijn zus , maar komt er niet van.
    groetjes Marjan.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.