donderdag 16 mei 2019

Snuggle Bunnies #6 - Verlof

Gisteren was Zoë weer een dagje naar de opvang, waardoor ik (waarschijnlijk voorlopig voor de laatste keer) een dag voor mezelf had! Dat was heerlijk zeg. Gewoon een beetje in huis rommelen... en knutselen! Tsja, wat moet je anders? Heel veel meer lukt nu toch even niet meer met die dikke buik. Maar hoe lekker deze dag voor mezelf ook was, ik hoop stiekem dat dit de laatste keer was... dus dat de kleine meid niet te lang meer op zich laat wachten :).


Vandaag was de laatste werkdag van mijn zusje voor haar zwangerschapsverlof. Dus een goede reden om een kaartje voor haar te maken, vond ik! Ik pakte het stempelset 'Snuggle Bunnies' van MFT er weer eens bij. Lekker vrolijke diertjes, die wel passen bij de bloemetjes-achtergrond en het heerlijke weer buiten.


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart kraft
- Designpapier: Lawn Fawn - Spring Fling
- Stans kader: Hello Bluebird - Gallery Frame #2
- Stempel diertjes: MFT - Snuggle Bunnies
- Stempel alfabet 'verlof': Marianne Design - Eline's Handlettering EC0160

6 opmerkingen:

 1. Mooie kaart heb je voor je zus gemaakt. Spannend zeg twee van die kleintjes op komst. En vast en zeker leuk om samen met je zus zwanger te zijn. Bijzondere ervaring lijkt mij.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuk, vrolijk kaartje! De laatste loodjes voor jou....
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een lief verlofkaartje, heel leuk gemaakt! Succes met de laatste loodjes!

  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Fijn dat je zo genoten hebt van je knutseldagje. Succes met de laatste loodjes. Vandaag is ook een super leuke dag om te bevallen, de vlaggen uit omdat Máxima ook jarig is. Hier vandaag ook een feestje de jongste is jarig.
  Leuk om zo zwanger te zijn met je zus. En voor de kids ook leuk om zo samen op te groeien.
  Kalm aan maar daar bij jou.
  Groetjes van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit konijntje zo schattig! Leuk dat je het gras door hebt laten lopen. Ik hoop met je mee dat de kleine meid zich snel aandient. Dan zal je wel even wat minder knutseltijd hebben...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een superschattig kaartje voor je zusje! Leuk dat jullie kindjes dadelijk bijna even oud zijn. Nog even volhouden.. succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda