zondag 21 juni 2020

Vaderdag 2020 - Voor de "Opa's"

Ik ben de laatste dagen lekker bezig met kaartjes maken en op mijn blog plaatsen, hopelijk zijn jullie het nog niet zat (of eigenlijk hoop ik dat jullie het leuk vinden, natuurlijk!).

De kaart die ik voor Marc maakte voor Vaderdag, liet ik eerder al zien in dit blogbericht. Voor mijn vader en schoonvader maakte ik natuurlijk ook nog een kaartje.


Deze eerste kaart maakte ik voor mijn vader. Ik vond het fiets-papiertje wel toepasselijk want ik geef samen met mijn zusje een nieuw zadel voor zijn fiets cadeau :). Deze kaart doet mee aan de uitdaging 'Father' bij CASology.


De tweede kaart werd voor mijn schoonvader. Vergelijkbaar met de eerste... ik gebruikte min of meer dezelfde spullen. Hier het fietspapier vervangen door snor-papier haha :). Op zich heeft hij ook een snor, dus wat dat betreft is ook dit papier wel weer passend bij de persoon.


Hieronder de kaarten nog even samen op de foto:


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart grijs en geel
- Designpapier: Simply Creative - My Guy
- Stans 'dad' & bijpassende stempels: MFT
- Fineliner zwart

Ik heb ook nog gestipt voor de mannen, dat laat ik binnenkort nog wel even zien!

3 opmerkingen:

  1. Ze zijn superleuk, allebei de kaarten. Met fiets of snor, het resultaat is gaaf.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. What a fun father's day card you made. The bikes are especially cute. Thanks so much for playing along at CASology.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love your use of patterned papers here, Linda, and the cool graphic feel of the designs. Thanks for playing along with CASology this week!

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.