donderdag 25 november 2021

Kerstkaarten, Visitekaartjes en een Tegeltje - Studentendrukwerk

Het liefst stuur ik alle familie en vrienden een handgemaakte kaart, maar met twee kleine kids in huis is een kerstkaartenproductie van 40 stuks helaas niet haalbaar meer. Ik ben blij als ik er een stuk of 15 à 20 kan maken. Maar om dit dan aan te vullen met standaard kerstkaarten, dat vind ik dan ook weer niet zo leuk. Een mooie oplossing vind ik dan een gepersonaliseerde kerstkaart. Dit jaar stelde ik deze samen op de site van Studentendrukwerk. Ik koos voor een feestelijke achtergrond met twee leuke kerstfoto's van ons gezin. Op de achterkant schreef ik een korte tekst met nog wat ruimte voor een persoonlijke touch en tot slot nog een klein fotootje van ons in kerstsfeer. Hoe doe jij dat? Maak jij voor iedereen een kaart of vul jij het ook op een andere manier aan?


Ohh kijk en hier ben ik zo trots op... mijn eigen visitekaartje! Zó leuk om bij een bestelling van kaartjes te doen (die verkoop ik voor het goede doel). En de QR-code op de achterkant? Die verwijst je direct naar mijn Instagram-pagina. Hoe tof is dat? Probeer het maar eens, als je het leuk vindt...


En er is nog veel meer leuks om te maken & bestellen bij Studentendrukwerk. Wat dacht je van dit gave tegeltje? Hij wordt geleverd met standaard om neer te zetten, maar je kan ook kiezen voor een ophangsysteem. Deze krijgt een mooie plek in mijn hobbykamer! Maar ook producten als bedrukte t-shirts, puzzels of onderzetters hebben ze. Leuk cadeau voor de feestdagen!


In samenwerking met Studentendrukwerk

2 opmerkingen:

 1. De laatste jaren ben ik door 52WTC behoorlijk op peil met mijn kerstkaarten, maar voorheen vulde ik ook aan met gepersonaliseerde gekochte kaarten.
  Deze zijn ook leuk, net als je visitekaartjes.
  Groetjes
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze zijn ook super leuk!! En de foto van je gezin is echt geweldig. Wat een mooie meiden heb je.
  Fijne dag!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.