zondag 11 maart 2012

Lentekriebels

Wat een heerlijk zonnetje heeft Nederland en ook ons balkon bereikt!
En bij dit mooie lenteweer horen natuurlijk mooie lentekaarten.

Deze vrolijke lentetuin-kaart  heb ik gemaakt tijdens een gezellige moeder-dochter knutselavond. De groene kaart die ik gebruikt heb (Boekenvoordeel) past qua kleur perfect bij de laarsjes. Het papier voor het roze bloemenachtergrondje en de oranje streep komen van Action. Wederom heb ik de schattige houten bloemetjes van Xenos gebruikt.
Als ik naar deze kaart kijk krijg ik extra veel zin om het balkon van ons nieuwe huisje summerproof te maken en aan te kleden met mooie tuinmeubels en vrolijke planten en bloemetjes!

Dit is een wat stoerdere lentekaart. De gebruikte achtergronden komen allemaal van Action, evenals de randstempel die ik gebruikt heb. Het 3D-plaatje is van Yvonne Creations. Ik vind de teken-achtige stijl waarop haar plaatjes gemaakt zijn echt heel leuk! Een lekkere fles wijn op het terras of in de tuin.. wie heeft daar nu geen zin in met dit lekkere weer?

Nu hup die computer uit en genieten van het weer!
En het leukste van vandaag is nog niet eens het lekkere weer: Marc en ik krijgen vanmiddag twee katjes! Dan is ons huisje helemaal af.

Liefs,

Linda

1 opmerking:

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda