dinsdag 29 augustus 2017

Home Sweet Home #19 - Cats!

En doorrrrr... in de flow van verhuiskaarten! Eerder deze week liet ik jullie al twee nieuw-huis kaarten zien, maar was lekker bezig en de voorraad had aanvulling nodig. Hierbij dus nog twee kaarten in dit thema. Toch weer heel anders dan de andere twee.


Dit papier had ik al zo lang liggen! Ik vond het op moment van kopen super leuk, maar eenmaal binnen wist ik niet waarvoor en hoe ik het zou gaan gebruiken. Heb je dat ook wel eens?

Uiteindelijk kwam ik het papier pasgeleden weer tegen, toen ik mijn paper pads ging uitzoeken (en ruimte maken voor nieuwe hihi). Toen ik het weer in mijn handen had, kon ik het toch niet weg doen... Dus hop, aan tafel en aan de slag! De katjes moesten duidelijk zichtbaar zijn, dus ik wilde niet teveel poespas (oké, die is flauw...) op de kaart.


Op de eerste kaart ging ik voor cirkels, op de tweede kaart voor stroken. De restjes van de uitsnede van het woord 'home' recyclede ik op mijn tweede kaart. Ik vond het wel stoer zo, dat silhouet. Het steekt goed af tegen de achtergrond. Ik voegde op de eerste kaart nog twee puffy stickers toe, deze kocht ik laatst bij Action (ze hadden ze ooit al, maar nu weer nieuwe jeeej!). Wat Nuvo Drops erop et voilà weer twee kaartjes voor mijn verhuiskaarten-voorraad!


 Hieronder zie je de twee kaarten nog een keer samen:


Ingrediënten voor deze kaarten:
- Basiskaart mintgroen
- Designpapier: Studio Calico - Seven Paper Baxter 
- Stans 'home': Sugar Pea Designs - Home Sweet Home
- Stans cirkels: Nellie Snellen
- Stans scribble: MFT
- Stempel 'new': Clearly Besotted - a Little Sentimental
- Puffy stickers: Action
- Nuvo Crystal Drops - Gloss Ebony Black
- Fineliner zilverkleurig / zwart

8 opmerkingen:

 1. Jou voorraadje verhuiskaarten is wel weer aangevuld. En wat zijn ze weer leuk! Zonde om dat gezellige poezen-papier niet te gebruiken!! En ja, ik heb heel veel gave papiertjes liggen waar ik echt geen raad mee weet maar inmiddels weet ik wel wat ik wel en niet moet kopen hoe leuk ik het in de winkel ook vind!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zijn ze weer Linda, je brengt me wel op een idee. Zoveel papier liggen waar ik niks mee doe.Gr.Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heey Linda,

  leuke verhuiskaartjes heb je weer gemaakt!!!

  groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke verhuiskaartjes. Leuk papier..snap dat je dat niet weg kon doen..hihi

  Liefs Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke en gave kaart! Mooi gemaakt zeg Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je bent goed bezig met de verhuiskaartjes en ze zijn stuk voor stuk super leuk! Wij hebben pas ook ruimte gemaakt voor nieuwe papiertjes. Maar ook nog heel wat oude papiertjes bewaard, omdat we het toch weer zonde vonden ze weg te doen. En als je er dan voor gaat zitten kun je er toch nog heel wat leuke kaartjes mee maken!!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie kaartje, leuke papiertjes!
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaartjes weer Linda!!! Leuk om zo met een thema aan de slag te gaan en meerdere sets te maken. Als je toch eenmaal bezig bent...
  En inderdaad zonde om weg te doen toch die gave papiertjes.
  Fijne week!!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda