zondag 17 maart 2019

Happy Hippo #3 - Mama 60 Jaar

Hoera, vandaag viert mijn moeder haar 60e verjaardag! Dat verdient een speciale kaart, toch?


We zijn een weekendje weg geweest. Vrijdagochtend toen we vertrokken, hebben we pas verteld waar we heen gingen. Ze wist wel dat we weg gingen... en dat het naar Landal zou zijn, had ze ook wel al ingeschat. Maar het was vrijdag een leuke verrassing voor haar dat we naar Landal Eifeler Tor in Duitsland gingen.


Deze kaart gaven we haar een tijdje geleden alvast om dit weekend in de agenda's te reserveren, dus hij staat al even bij mijn ouders op de kast, hihi :). Lekker feestelijk kaartje is het geworden, toch?


Hieronder zie je het drieluik nog even in zijn geheel:


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart kraft
- Designpapier: Echo Park - Dots & Stripes
- Stempels: MFT - Happy Hippo
- Pailletten / sequins: mat goud
- Fineliner zwart

4 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder.
  Klinkt als een gezellig weekendje weg met elkaar.
  Toen mijn vader 70 werd gingen we ook een weekendje weg. Hij wist er helemaal niets van. We hadden met zijn vriendin geregeld dat ze het weekend niets planden. Was een geslaagde verrassing.
  Groetjes van Henriët

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke verrassing voor je moeder. Jullie zullen wel genoten hebben met zijn allen. En je kaart voor haar is enig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat met je moeder. Je hebt een prachtig drieluik voor haar gemaakt. En tijd samen is altijd het leukste cadeau om te krijgen, veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda