vrijdag 11 oktober 2019

LiLa Swap #23 - Verf

Larissa heeft het ons niet makkelijk gemaakt met haar laatste opdracht van het huidige pakket. We gingen aan de slag met de uitdaging "gebruik de verfjes". Oef, dat had ik dus nog nooit gedaan... kaarten gemaakt met acrylverf. 


Maar, ik laat me niet uit het veld slaan en na enige tijd van nadenken en oefenen had ik besloten: keep it simple. Ik heb uiteindelijk de verf op het papier aangebracht door middel van een kwast (ja, ja.. zo simpel kan het dus zijn). Ik leende uit Zoë haar verfvoorraad wat zwart en wit en op hoop van zegen mengde ik dit met de blauwe en groene verf van het swap-pakket: het mengde goed! Dus kon ik wat kleurverloop aanbrengen op de kaarten, yes!


Voor de eerste kaart gebruikte ik de mooie blauwe kleur. Het werd het decor van een sterrenhemel. De tweede kaart is gemaakt met de frisse groene verf en ook weer gemengd met zwart (onderaan) en wit (bovenaan). Hiervan maakte ik een vrolijk herfst-kaartje. Bovendien voegde ik wat goudkleurige verf spetters toe:Nu is het mijn beurt om weer een pakket samen te stellen en opdrachtjes te bedenken. Niet zo makkelijk, aangezien de lat al zo hoog ligt en we al heel wat leuke opdrachtjes voltooid hebben. Maar morgen zien we elkaar bij Doe@Ding voor een MFT-workshop, dus dan kan ik hem gelijk aan Larissa overhandigen... ik ben heel benieuwd wat ze ervan vindt!

2 opmerkingen:

 1. Je hebt prachtige achtergronden gemaakt met de verfjes, ook al was het een echte uitdaging. Heel goed gelukt! Leuk!
  Groetjes en veel plezier bij Doe@ding!
  Jantine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Misschien een uitdaging, maar wel met geslaagd resultaat: 2 heel gave kaartjes zijn er ontstaan. Fijn dat je wat verf kon lenen bij je dochter, hihi.
  Veel plezier vandaag, een MFT workshop is heel tof en zeker bij het altijd gezellige Doe@ding...
  grtz Colien

  BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda