zaterdag 18 april 2020

You're Just My Type #1 - Thank You (en Bijpassend Gestipt Plantenpotje)

Alweer 1,5 geleden namen we in een rare tijd afscheid van een zeer geliefde collega die na 13 jaar werken bij ons weg moest ten gevolge van de reorganisatie... Het was al echt niet leuk dat dit zo liep, maar nu in deze omstandigheden dat iedereen thuis werkt, moest het voor haar al helemaal een nare gebeurtenis zijn geweest.


Om haar een hart onder de riem te steken en alvast te bedanken voor de afgelopen jaren (hopelijk kunnen we na Corona nog een 'normaal' afscheid voor haar organiseren), ging ik samen met een collega bij haar thuis langs op haar laatste werkdag. Op gepaste afstand dronken we een kopje koffie in de tuin en videobelden we met de rest van het team. We hadden alvast een bos bloemen en wat kleinigheidjes voor haar meegebracht. Waaronder mijn kaart en een gestipt plantenpotje.


Ik had een stekje van mijn pannenkoekplant en stipte een potje in bijpassende kleuren van de kaart. Hopelijk kan ze hierdoor nog af en toe denken aan de leuke momenten op kantoor (voordat de reorganisatie plaatsvond).


Ingrediënten voor deze kaart:
- Basiskaart wit
- Glitterpapier mintgroen: Marianne Design
- Designpapier turquoise: Doodlebug Design - Flower-Graph Rainbow Petite Prints
- Designpapier zwart: Craft Sensations (Action)
- Stempels: Lawn Fawn - You're Just My Type
- Zwarte hartjes clay
- Fineliner zilerkleurig

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er erg leuk uit. Altijd vervelend zo afscheid te moeten nemen, maar je hebt wel een ontzettend leuke kaart en potje voor haar gemaakt. Groetjes Ela

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat naar om na 13 jaar op zo een manier afscheid te moeten nemen. Hopelijk bieden je kaart en het lieve potje wel een beetje steun en vind je (ex)collega snel weer een leuke baan.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda