dinsdag 12 mei 2020

Stippen op Porselein #14 - Moederdag

Voor mijn schoonmoeder liet ik onlangs al deze creaties zien. Nadat mijn moeder (meerdere keren) had gezegd hoe leuk ze de mok en het theetipje voor mijn schoonmoeder vond, ging ik uiteraard ook voor haar aan de slag. Helemaal niet vervelend! En dit was het resultaat:


Ik geloof dat hij wel in de smaak is gevallen :) en ergens heb ik het idee dat ik mezelf nu in een positie heb gebracht dat ik aan de slag "moet" voor vaderdag, hihi. Kom maar op, I love it!

5 opmerkingen:

  1. Oh wat een toffe kleuren! Vrolijk, vrouwelijk en chique! Echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heey Linda,

    een prachtig theesetje is het geworden. Je hebt ook voor een hele mooie kleurencombinatie gekozen.

    groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Slim van je moeder om bij herhaling te laten merken dat ze het zo mooi vindt...nu heeft ze zelf ook zoiets moois! Het is een prachtig setje, ziet er heel leuk uit. Maar ja, ik "vrees" inderdaad dat je vader er nu naast zit met een heel gewoon aandoend kopje, dus...heb je mooi iets te doen! :-)
    Groetjes
    Jantine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dit zijn perfecte moederdagcadeautjes.. zo leuk!! Ik denk inderdaad dat vader nu ook zo een setje wil!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk zeg! Ik zag je ander stipwerk ook voorbij komen en je hebt je er aardig geliefd mee gemaakt! Da's ook niet zo gek want het is echt prachtig! Ik denk dat je binnenkort hele serviezen kunt stippen..😄 Groetjes Ela. PS: theetipje is inderdaad een raar woord, vind ik ook😂

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,
Gezellig dat je mijn blog bezoekt (of zelfs volgt). Ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achterlaat, deze lees ik met veel plezier. Bedankt en tot snel weer!

Liefs,

Linda

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.